@Fluchtwagen246
- 1996
- Knaus
- 2018
- Ander
Prachtige SP met alles wat je hartje begeert. Super schoon, goed onderhouden en de exploitanten zijn erg vriendelijk. De plaats is centraal gelegen en is zeer gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Alles is aanwezig. Wij zijn er alleen maar omdat de wasmachine is hierheen gegaan. Alleen de douche was klein. Tekortkoming. Zeer krap, temperatuur soms erg fluctuerend, het duurde 1 minuut. 2€/5 min. Laat de kaart niet per ongeluk op het smartcardgedeelte zitten, er wordt tijd afgetrokken. Sterk aanbevolen
Prima parkeerplaats, dichtbij het centrum. 6€/nacht, elektriciteit inclusief V/E beschikbaar. Douchen kan tegen betaling via het binnenzwembad, daar hebben wij geen gebruik van gemaakt omdat we alles bij ons hadden. Het enige nadeel zijn de zeer (!) smalle plaatsen, het is echt gezellig kamperen. Je kunt gewoon je voordeur openen. Als niemand naar de achterkant rijdt, is het een enorme manoeuvre om daar weg te komen. Anders echt een aanrader. Fijne reis 😊
Geweldige SP een beetje buiten Gera. Aardige exploitant. Alles wat uw camperhart begeert, maar eigenlijk niet nodig heeft, is beschikbaar. Douche €1,-, toilet schoon en beide alleen te gebruiken met pincode. Elektriciteit 1 €. Prachtig aangelegd. Trein in de buurt, die vaak rijdt. De prijs is absoluut goed voor wat er wordt aangeboden. V/E beschikbaar en goed gedaan. Graag weer.
Mooie plek/grind, wij staan alleen=vrede. Volledig op slot, poort gaat alleen open als er gebeld wordt. Af en toe rijden er vrachtwagens langs (groevemeer) tot ongeveer 16.00 uur. Alles gesloten wegens Wijziging. Geen douches (hoewel ze wel op de website staan), Dixies aanwezig, elektriciteit/water ter plaatse, V ook mogelijk. Douche aan boord dus oké voor ons. Bushalte iets verderop, ongeveer 15 minuten lopen. Straat tot z. Plaats erg hobbelig maar begaanbaar.
Goede, rustige parkeerplaats bij een kerk. Het lijkt erop dat er 2 plaatsen (borden) zijn, daar zouden zeker nog een paar mobieltjes kunnen staan. Absoluut haalbaar voor één nacht. Geen V/E, openbaar toilet f. 2 PLN
Momenteel zijn we daar alleen. Prettige ontvangst, alles aanwezig. TV werkt niet vanwege bomen, maar omdat we onderweg zijn, is het voor ons niet relevant. Het strand is te voet in slechts een paar minuten te bereiken. Douches/toiletten zijn schoon, maar de waterdruk is verschrikkelijk, moeilijk te gebruiken met lang haar. Toiletten/douches zijn b.v. Momenteel gesloten vanaf 21.00 uur. Er is 's nachts een extra toilet. 54€/2 nachten. + 6€/wasmachine/droger. Aanbevolen.
Leuke plek, omgeven door veel bomen (tv niet mogelijk). Prijs per nacht 20€ plus 7€/persoon. Wij betaalden €34 voor één nacht. V/E mogelijk. Wasmachine nu, buiten het seizoen, waarschijnlijk ook aanwezig. Morgen weten we de prijs. Café op het plein is geopend, maar op maandag is de keuken gesloten. Elektriciteit direct bij iedere plaats. Momenteel relatief leeg. Maar muggen zijn blij met iedere gast...
Zeer mooie plek vlakbij de Heuvel van Kruisen. 20€ inclusief V/E en elektriciteit. Eten in het restaurant mogelijk. Douche en toilet zijn aanwezig en schoon. Goed uitgangspunt voor een bezoek aan de Heuvel van de Kruisen. Aanbevolen.
Standplaats met uitzicht op het water. Schone toiletten/douches, elektriciteit en V/E inbegrepen Prijs €27 voor 1 nacht, €25 voor 2 nachten en €22 voor 3 nachten of meer. Geen wasmachine. Wij vonden de plek geweldig.