@Frannis

6m
Ander
Buscamper
Bezit

Vriendelijk welkom bij de receptie, hoewel ze het erg druk hadden met Welsh Rugby-fans. Ik had niet vooraf geboekt, dus de keuze was beperkt tot het kampeerveld met beperkte elektriciteit (allemaal gebruikt) en een paar waterpunten in de buurt. Hoewel de camping vol zat, waren er voldoende faciliteiten om aan de vraag te voldoen en altijd in schone en hygiënische staat. Perfecte plek om te verblijven voor een bezoek aan Nantes. € 44 voor 1 persoon x 3 nachten camper.

Faciliteiten volgens andere beoordelingen met een prijsverhoging naar €11 per nacht per busje en niet per persoon. De meertalige kaartautomaat maakte het betalingsproces zeer eenvoudig, alleen met een kaart. Alleen al vanwege de locatie gaf ik het 5 sterren.

Kleine, vriendelijke en zeer goed onderhouden camping. Toegankelijke douche en toilet voor rolstoelgebruikers, douches en toiletten van royale afmetingen en onberispelijk schoon. Wasmachine €3. 8 nutsstands met op elke stand 4 stroom- en wateraansluitingen. Ik werd geïnformeerd door de meertalige Tina, de eigenaar, hoewel de camping eind september sluit. Er zijn 3 blokhutten in aanbouw met 2, 4 en 6 slaapplaatsen voor gebruik het hele jaar door vanaf volgend jaar.