@Geert-Jan-de-Boer
- 2010
Weer een topplek gevonden! De voorzieningen top, vriendelijke ontvangst en een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. De koffiesnor ziet er heel gezellig uit, maar in de winter gesloten. Een terrein waar de camperaar welkom is.
Vier nachten op camperplaats de Kraanvogel. Je hoort de stilte, af en toe onderbroken door het geluid van kraanvogels! Gastvrije eigenaren. En heerlijk gegeten in ‘t Olde Posthuus. Een prima combinatie.
Vier dagen met vrienden op deze topplek! Zij in huisje Kip, wij met de camper. Vriendelijke beheerders, mooi aangelegd terrein met veel dieren. De indische loopeenden komen vaak voorbij en de alpaca’s volgen alles nieuwsgierig. Zeker een plek om terug te komen! familie de Boer
Een fantastische camperplaats! Geen traditionele indeling, maar prachtige ruime plekken op een natuurlijke manier aangelegd. Sanitair is prima. Kortom een aanrader!
Sitecode: 91994
Kerst op camperplaats Otje was heel prima. Zoals altijd een hartelijk welkom en met kerst een heerlijke barbecue, tip top verzorgd!
Een camperplaats midden in de natuur met een schitterend uitzicht! In een omgeving met volop mogelijkheden om te fietsen en leuke en interessante plaatsen te bezoeken.
Prachtige camperplaats met ruime plaatsen. Wij hadden het geluk dat we aan de rand stonden, dus een wijds uitzicht. Zeer vriendelijke gastvrouw. Goed en schoon sanitair. Handig servicepunt.
Ruime plaatsen, goede en schone voorzieningen. Vriendelijke gastheer en gastvrouw. Prachtige fietsomgeving.
Sitecode: 20320
Waren hier 14 maart. De camping was gesloten!
Camperplaats op mooie locatie. Wandelmogelijkheden volop. Restaurant waar je in de middag voor een goede prijs kunt eten, met vriendelijke bediening! Service punt prima. Maar ten gevolge van verkeerd gebruik door camperaars was het geen frisse boel.
Prachtige camperplek. ‘s Nachts rustig, overdag het geluid van de vliegtuigjes. Ze vliegen door tot in de avond. Stort voor chemisch toilet was afgesloten, mogelijk i.v.m. nachtvorst. Zuil voor water en elektriciteit hebben we niet gebruikt.
Een super plek. Geweldige gastvrouw. Niets is haar teveel. Op de meeste campings krijg je een plattegrondje, Helga geeft een uitgebreide rondleiding. ‘s Morgens vers brood bij je camper. Alle faciliteiten prima. Ruime plaatsen. En een omgeving waar je volop kan wandelen en op fiets/ loopafstand het dorp Sax, met alle winkelvoorzieningen. We waren van plan 3 nachten te blijven. Het werden er 8.
Een super camperplek! Een gastvrije ontvangst. Goede voorzieningen en een omgeving om te fietsen, te wandelen en te genieten van Bourgondisch Oirschot!