@Gerry1Jack

Leuke verzorgde terassen camping met een super vriendelijke en hulpvaardige eigenaar. Fijne douches met lekker warm water en goede toiletten. Alles is aanwezig en is inclusief. Zoals bv een waterfiets, kano s, wasmachine. Heel veel speel en spel mogelijkheden. Darten, gokkasten, biljart etc etc. Inkoopmogelijkheden op 4 km. Wat wel handig is een electrische fiets of auto. Wij komen terug. Eenvoudig restaurantje en bar op loopafstand.

Leuke camping met hele vriendelijke en behulpzame eigenaren. Veel speelmogelijkheden en in de winter skiën. Lekker eten in het restaurant en s morgens verse broodjes. Leuk plaatsje met alle inkoopmogelijkheden. top wij komen terug

Sitecode: 41990

Super fijne camping. We staan er nu voor de 2e keer en zeker niet de laatste keer. Alles goed in orde. Vriendelijk personeel. Mooie ligging. Alles voor een aangenaam verblijf aanwezig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

leuke camping met fijne douches en toiletten. Winkeltje was helaas nog niet open. Boodschappen moet je dus echt met de fiets of auto doen dan. Leuke restaurantjes op 2 km loop afstand waar je prima kan eten. De baai met strand en zee super mooi. Heerlijk rustig. We hebben er 3 fijne dagen gehad. We gaan terug.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Leuke camping, vlakbij dorpje met winkels en restaurantjes. alles op loopafstand. Net sanitair. Prijs is inclusief toegang de thermale baden. 2 volw. met hondje en camper, inclusief. stroom 29,30 euro. Mooi aangelegd. Min puntje.. de grove kiezel paden.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Vriendelijke eigenaar met warm welkom. Leuke camperplekjes met water en stroom. Eenvoudig sanitair. Voor een tussenstop naar Griekenland ok. Zwembadje was nog leeg... In het dorpje is niks te beleven. Het enige restaurant had het terras nog gesloten en met de hond mocht je niet naar binnen. Prijs / kwaliteit camping vonden wij persoonlijk niet in verhouding. Wij betaalden 31 euro per nacht, 2 volwassenen met hondje en camper, inclusief stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooi aangelegde keurige camping met fijn sanitair, lekker warme douches, keuken, wasmachine en droger. Elke plek heeft stroom en water. Alles zit bij de prijs in. tegenover de camping grote omheinde weide waar je je hond los kan laten rennen. Super fijn. Vriendelijke eigenaar spreekt Engels. Het centrum op 1 5 km. Fijne camping ook als je op doorreis bent naar Griekenland.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

super leuke camping lieve mensen zelfs nog Roemeens eten gehad zo leuk alles goed geregeld wij komen terug lieve mensen

5 nachten gestaan op deze mooie camping/camperplek aan de Our. prima sanitair, ruime plaatsen en op loopafstand van Vianden met veel terrasjes. Veel mooie wandel en fietsroutes. We hebben genoten en komen hier zeker terug. (kleine tip: ontkalking van de douchekoppen, dan geniet je nog meer van de fijne warme douches;) Jack en Gerry

Hele leuke camping. Van alle gemakken voorzien. Mooie plekken op de camping. Fijne eigenaren Edwin en Wendy. In de buurt kun je heerlijk fietsen langs de dijk bij het IJsselmeer. Urk en Lemmer zijn leuke plaatsjes om te bezoeken. Volop terrasjes en winkeltjes. We hebben genoten en komen zeker terug. groet Jack en Gerry

Een aantal fijne dagen doorgebracht op deze leuke camping. Zeer Vriendelijke en gastvrije ontvangst. Ruime plekken, je kunt zelf uitzoeken. Zon en schaduw. Schoon sanitair. Leuk voor op doorreis of gewoon langer. Zeker een camping om terug te komen. Heerlijk rustig. ACSI kaart is geldig.

Mooie camping met ruime plaatsen vriendelijk ontvangen en uitleg gehad. plekje gekregen waar onze tv schotel zeker zou werken. Mooi sanitair, ruime douches en super schoon alles. Op loopafstand van de Aldi, bakker en het centrum met nog meer supermarkten. Het kasteel helaas niet bezocht, te ver lopen in de warmte met de hond. We komen hier zeker weer. 3 nachtjes geboekt. Morgen nog eerst even genieten.van onze laatste dag nu hier.

een mooi gelegen kleinschalige camping aan de Loire en via het bruggetje kom je in het park. Ruime plaatsen en uitstekend onderhouden. vriendelijk en behulpzaam personeel alles in de buurt op loopafstand. super U bakker restaurants etc. we hadden 2 nachten geboekt, maar hebben nog 2 nachten extra erbij geboekt. heerlijke camping we komen zeker terug. Jack en Gerry

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

slecht veel te duur voor wat je kan verwachten soms water bij het toilet soms niet schimmel in de douches dames douches niet te gebruiken je moet bij de heren douchen vies en over de datum wordt niet van te voren mede gedeeld bij het boeken dat er werkzaamheden zijn aan het sanitair terwijl je wel de hoofdprijs mag betalen niks kan, zeer onwelwillend personeel