@Gert2004

7m
Fiat
Alkoof
Bezit

Wat een heerlijke plek om te verblijven. Een hartelijke ontvangst door Nederlandse eigenaar. We voelden ons erg welkom. We hebben genoten van een heerlijk 3 gangen diner in de grillhut bij het haardvuur. Prachtig uitzicht over het meer, veel speeltoestellen voor kinderen, leuke dieren en mooie wandelingen in de omgeving. Ook in de winter is er genoeg te doen dus daarom komen we graag nog een keer terug in de wintermaanden. Mark nogmaals bedankt.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima camperplek. Geen duidelijk aangegeven plekken maar een leuke omgeving. Kaart in het havenkantoor kopen en dan wijst het zich vanzelf. Toiletgebouw met douches tegen betaling. Heel dichtbij het vliegveld wat voor ons ook de bedoeling was.Kortom prima plekje om te overnachten.

Sitecode: 51926

Camperplekken zijn alleen in de zomer beschikbaar van 1 juni tot 30 september. Gezellige haven en uitzicht op Zweden en het kasteel van Hamlet. Zie foto met de regels.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima camping. Dicht bij centrum en bezienswaardigheden. Vriendelijk personeel. Vanaf de camping uitzicht op Zweden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Rustige camping met zeer vriendelijk personeel. De toilet voorzieningen zijn nieuw en zeer schoon. De douches zijn geweldig. Wel tegen betaling. We komen zeker nog een keer terug.