@Guy82120
- 2003
Sitecode: 2077
Grote plaatsen voor campers, maar dat is alles, dan heb je een voertuig nodig om naar de kust te gaan. Wij waren er twee jaar geleden, maar er is niets veranderd.
Prachtige camping, supermarkt, verwarmd zwembad, strand, bar en restaurant, alles om je goed te voelen. Ruimte groot genoeg voor campers met aanhangers. Vriendelijk personeel, wij komen terug.
Verlichte ruimte 's nachts, dicht bij winkels, perfect voor ons.
Mooi gebied zeer schoon, elektriciteit, water lozen, drinkwater voor 10 € de 24 uur.
Zeer schone camping, redelijke prijs, toegewijd personeel. Naast een zwembad, onberispelijk om Granada te bezoeken, wordt de bus genomen op 50 m voor 1,50 € u bevindt zich in het stadscentrum. Om aan te raden aan kampverzorgers die moe zijn van het nemen van hoezen of rondjes gaan lopen om een plaats te vinden. Ik was daar een week geleden om het Alhambra te bezoeken en weer terug te gaan.
In april super ... dicht bij alle monumenten bezochten we Sevilla op de fiets. Een vlakte naar beneden de netheid van het sanitair ... Sommige campers kamperen zijn echt walgelijk.