@H.en.K
- 2020
Alles is al benoemd. Een echte topcamping.
Dit is nou zo’n pareltje onder de camperplaatsen. Vriendelijk ontvangst en maar 1 camperplek. Er is water en je kan je toilet legen in de koeienstal. Je kan er heerlijk fietsen en vlakbij is er een bakkerij met heerlijke broodjes en een fijn ontbijt. We kregen een fles wijn en eigen gemaakte leverpastei toen we weggingen. Kortom het is hier fantastisch 🤩
Wij vinden het een prima camping. Het sanitair is gedateerd, maar schoon. Dames douche was lekker warm, maar de heren douche was soms koud. Dat is jammer. Het restaurant naast de camping is een aanrader. En wat betreft de prijs: 45€ met de camper en twee personen inclusief stroom is stevig, maar wij hebben ervaren dat ook Oostenrijk niet meer goedkoop is.
Mooie camperplek met fantastische uitzicht. De buitendouche is heel fijn. We hebben er ‘s avonds genoten van een koude maaltijd. Een plek om terug te komen.
We staan hier nu voor nacht. De vorige reviews zijn oud en deze camperplek verdient een goede review. Hier is alles wat je nodig hebt. Een mooi zwem meertje, je krijgt een tack voor het toilet en douche. Er is schoon water en een loospunt voor grijswater en tevens chemische toilet. Dat was voor ons even verwarrend, maar het punt is voor zowel water lozen als voor het chemische toilet. Zeker een aanrader om hier te verblijven. De prijs 34 euro.
Leuke kleinschalige camping. Heerlijk rustig en vlakbij de R2 fietsroute. Schone en lekkere douches. We komen zeker terug.
De camping heeft inderdaad veel jaarplaatsen maar daar tegenover staat dat nu wij er in het laagseizoen zijn de. amping heerlijk rustig is. Er is een aantal camperplekken die keurig gemaaid zijn. het restaurant heeft een en een in de zon. je kunt er eenvoudig maar goed eten. pastoor wandel omgeving
Wij waren hier twee nachten. Het is een prima plek om Sintra te bezoeken met de Uber. De foto’s op de site geven een vertekend beeld. Het lijkt mooier dan het is. Het sanitair mag wel een opfrisbeurt hebben. Toch wel een voldoende waart.
Wat een hartelijke ontvangst en een prachtige camping. ‘s avonds aan de nieuwe buitenbar gesprekken met Marc, vrijwilligers en campinggasten. Alles kan, alles mag. toilet/douche wordt binnenkort uitgebreid. Een plek om voor in te rijden!
Een heel bijzondere plek. Zeer vriendelijke gastvrouw die goed Engels spreekt. Je kan op het terrasje een heerlijk glaasje port drinken. Vanaf de camping is het 10 minuten lopen naar het Santuario de Nossa toe. We komen hier graag nog eens terug.
Fijne camping met een gezellig restaurant. Ook op een gewone mountainbike kan je naar de Funicular Poncebos fietsen. Een leuke tocht. Op de heenweg moet je wel een heuvel op, maar terug gaat het vanzelf.
Wij waren hier zojuist om 17.30 uur, maar er was niks of niemand te bekennen.
Sitecode: 71937
Wij verbleven hier één nacht. Zeer vriendelijke mensen en heerlijk eten. Een echte aanrader.
Prima plek! 5 camperplekken met stroom. 10 euro + 5 euro elektra. Betalen in de Village Inn. Let op alleen contant. Vriendelijke eigenaresse. ‘‘s avonds gegeten. was ook prima. Ook nu weer een uiterst vriendelijke bediening. Plek om te onthouden.
Een fijne camping met goede voorzieningen. Op 10 minuten lopen is er een trein die je, in 45 minuten, naar Glasgow brengt.
Een echte plattelands camping. Erg rustig en mooi uitzicht. Zeer vriendelijke eigenaren. Vlakbij is een restaurant waar je prima kunt eten en een biertje drinken. In het restaurant is de wifi prima.
Mooie plek aan een riviertje. Wij hebben hier 1 nacht gestaan. Het is idd aan te bevelen om de plaats iets meer te onderhouden, maar je kunt hier zeker naartoe.
Fijne camping met het strand op loopafstand. Leuk restaurantje en winkeltje op de camping. Vriendelijk personeel.
Wat een mooie plek. Vriendelijke eigenaren. De eigenares spreekt zeer goed Engels. We hebben er in het restaurant heerlijk gedineerd en ontbeten. Douches zijn lekker warm en schoon. De camping ligt op 1100 meter dus het was vannacht best koud, maar het is alweer bijna half oktober😉. Deze camping is een aanrader.
Prachtige plek, zeer vriendelijke en behulpzame receptionist. Uitzicht op de stad.
We kwamen vandaag bij de camping aan, maar deze is helaas gesloten.
Geweldig hier. Mooie camperplaats midden tussen de wijnvelden. Water, stroom en chemisch toilet lozen aanwezig. Aardig ontvangst en heerlijke wijn gekocht. Van ons krijgen ze een 10.
Hele leuke plaats vanwaar je mooi kunt fietsen en wandelen. De kerkklokken maken het extra leuk. Wij hadden er geen last van. 😊
Prima plek bij wijnboer. Heerlijk rustig tussen de wijnvelden. 10 Euro per nacht inclusief stroom en water.
Wij waren hier op 30 juli 2024, maar de camperplek is volgens ons niet meer aanwezig. Het uitzicht is wel mooi, maar we zijn doorgereden naar een wijnboer verderop.
Mooie rustige plek. Als het veel heeft geregend is de smalle toegangsweg met slecht wegdek geen pretje. Het terrein is niet overal even hard wat kans op vastzitten geeft. Let dus goed op.
Sitecode: 51926
Helsingor is een leuke plaats om te bezoeken vanaf deze camperplaats. Je kunt er in 10 minuten heenlopen. Uitzicht op de haven is leuk. Jammer is de hangjeugd die in ons geval tot 23.30 uur luidruchtig waren en idd met auto’s rondrijden. Daarna was het stil. Wij waren er van ma op dinsdag.
Fijn camping om te verblijven. De haven is leuk om naartoe te wandelen. Prachtige omgeving.
Sitecode: 52047
Wat een prachtige plek. Goed onderhouden. Mooi uitzicht en erg rustig.
Mooie grote camperplek bij de haven. Goede voorzieningen met een warme douche. De sluizen zijn een bezienswaardigheid en eten in de rokerij is een aanrader.
We hebben hier drie nachten gestaan. Een fantastische plek met stroom en een openbaar toilet in de feestzaal. Geniet hier van de rust en vergeet niet te gaan eten in La Picherotte. Een klein restaurantje in het dorp. Leuke eigenaren, heerlijk eten en vergeet niet te reserveren. We komen hier zeker terug.
Prima camping. Vlak bij het centrum. Lekkere broodjes en leuk restaurant. Sanitair prima al moet je geluk hebben met warm water als je doucht. 😮💨. De prijs van 100 euro voor drie nachten is te hoog.
leuke plek voor een overnachting. Je kan er een mooie wandeling maken naar de Wutachslucht. Broodjes bestellen bij Krone gaat niet meer.
Prima camping, vriendelijke mevrouw voor wie niets teveel is. Sanitair mooi en schoon. Dorp is op loopafstand. Heel veel fietsroutes en wandelroutes bij de receptie beschikbaar.
Een warm ontvangst en nu aan de wijn tussen de wijnstokken. Heerlijke plek om te overnachten.
mooi plek, maar ook na 1 oktober kan je je camper niet kwijt omdat het terrein als parkeerplaats wordt gebruikt.
Prima overnachten op deze plek. Gratis stroom en water.
Prachtige camping, zeer gastvrij, een plek om de natuur opnieuw te waarderen door de uitleg van Geert.
Sitecode: 19888
Prima camping met erg enthousiaste, behulpzame en vriendelijke beheerders. prachtig aan de haven. Leiden dichtbij en het bezoeken waard (veel wandelroutes)
Wat een geweldige plek met ontzettend gastvrije vriendelijke mensen. Eigen honing en eieren. Echt een fantastische plek voor 10 euro!
Mooie plek aan de rivier. Fijn om te overnachten. 👍
Voor ons een camping om voor om te rijden. vriendelijke eigenaren die alles doen om het naar je zin te maken. Sauna (gebouw okt 2020). douche/toilet gebouw oud maar de douche en toilet zelf nieuw en prima. Heerlijk kleine camping met een mooie omgeving en een restaurant binnen 700 m.