@HWMkoenen

2020

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Heel vriendelijke ontvangst. Kleine plekken. Alles aanwezig. Bewegwijzering voor gietsen en wandelen jn de omgeving laat veel te wensen over!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

's Ochtends gebeld of er plaats was. We zijn er voor 12. Ok, dan is er altijd plek. Om half twaalf: er was nog 1 plek vrij, zei de eigenaar. Mogen we die zien? Nee leave it or take it. Dus leave it. Wat een onbeschofte ontvangst! Zijn vrouw achter de receptie had niks te zeggen.

Prachtige camperplaats bij klein vestingstadje. Heel jammer dat de huizen niet wat beter onderhouden worden, zo'n stadje verdient beter. Mooie wandeling gemaakt en een werkelijk perfecte vegetarische houtoven pizza gegeten! De pub met z'n Belgische biertjes en een goede rosé was heel gezellig!

Beschrijving klopt, maar de plaats is een honden poep plek. Jammer, de wandelingen zijn schitterend. Verder geheell geen voorzieningen voor campers wel een goede openbare toilet. Vandaag was een cafe van de twee gesloten en de ander op vakantie. Het enige restaurant gaat pas om 7 open. De horeca laat kansen schieten.... Het aantal sterren staat voor de camperplaats, niet voor de omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een goed camperplaats voor bezoek aan straatsburg. Wij betaalden €12 voor 1 nacht, kaal.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

heel vriendelijke ontvangst, net sanitair, grote plekken, zoals je wilt dat een camping is. Op het gezellige terras naar de F1 gekeken. Het diner (Spare ribs) was heerlijk. Een plek om terug te komen.

Prachtlocatie! Beheerder (nu) sprak slecht engels, wel heel vriendelijk. Enkele hele mooie wandelingen gemaakt. Sanitair zeer verouderd, op instorten. Prijs 23,50 incl. electra.

Vrijwel alles hieronder klopt. Wij stonden hier met nog een camper (die hier volgens ons vast stond). Kritiekpunten: oude stad is een zootje afbraakpanden, niet de .oeite waard. En op de camperplaats hoor je regelmatig tegen elkasr opblaffende honden. En die vliegen.....

Kwam hier op 30 augustus voor derde keer. Herken me totaal niet in de vorige 2 reviews. Eigenaars vriendelijk en behulpzaam. Camping ligt prachtig aan de Arroux, kies daar je plek. We jammer dat redtaurant Les Gourmets voortaan alleen in het weekend 's avonds open is. Wij kwamen daar speciaal voor.

Zeer goede camperplaats, net en op loopafstand van schoon strand.

Uitstekende camperplaats. Valencia op de fiet 8 km uitstekend fietspad, ook 's avonds in het donker. Bij aankomst kregen wij een kaart met fietsroute TOT Valencia. Vraag meteen de kaart VAN Valencia en waar beide kaarten op elkaar aansluiten! Zeer vriendelijke bediening, complimenten.

wij waren op 14 sept de enigen. Eigenaar sprak alleen spaans. Boornamelijk sta caravans van wekkend bezoekers. Dat maakt het heel onaantrekkelijk om te zien. Vooral als ze ingepakf zijn. Vanaf september in ieder geval in de week uitgestorven.

wij kwamen aan op 14 sep. Wij waren de enigen. Camping stond vol met (ingepakte) stacaravans. Alles zag er zeer onaantrekkelijk uit. Snel doorgereden. 2 sterren vanwege de mooie ligging. Het doordeweekse seizoen is in sept. voorbij, is dan een weekend camping.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

wij stonden hier alleen, links van de ermitage op het gras. Fantastisch uitzicht, paarden met veel veulens voor de deur! Gisteren meer dan 10 ooievaars boven ons hoofd. Vannacht doodstil met een mooie sterrenhemel. Grasveld hars en droog en redelijk vlak.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Nette camping en heerlijke douches. Verder zeer saai. Er werd ons afgeraden tevoet of met de fiets naar Santillana of naar degrotten van Altamira te gaan, te gevärlijk. Dus een doortrekcamping. Dorp en grot zijn wel fantastisch!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

wij waren er in het hemelvaartweekend. Ontzettend druk en onrustig. Wel mooi uitzicht en mooie wandelingen te maken.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prachtige locatie, absolute rust. wij stonden er met nog 1 camper. Grasveld bij klooster heel mooi om in de schaduw te zitten. Gratis water, dag en nacht 1 toilet bij winkel open.

Mooi gelegen. Let wel op: neem geen water of electra van de palen aan de kade. Er wordt dan een extra nacht berekend! Als je die bij vetrek niet betaald maken ze de poort niet open, dat overkwam ons. 2 nachten voor de prijs van 3. Het systeem met pasjes werkte bij ons bij lange niiet foutloos.

uitstekende camping. We hebben hier 6 nachten gestaan, direct aan de rivier. Veel schaduw, weinig water, tot kniehoogte. Zit veel grote vis. Sanitair heel schoon. Voor kinderen groot speelveld met toestellen. Eigenaars zijn Frans-Duits, en onderhouden goed. Aanrader.

uitstekende camping, ook voor onze camper. Heel rustig en ruime plaatsen. Lenen van kano en direct aan de overkant van de weg het water op. Wij zijn uiterst vriendelijk ontvangen. Mooi dat dit allemaal door vrijwilligers gerund wordt.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Nette camperplaats, heel rustig. Betaalden 8 euro excl. stroom. alle voorzieningen ok.