@Heerenveen22

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

wat wil een mens meer dan een super aardig welkom, brandschoone douches( kort geleden vernieuwd), frisse schone toiletten. heerlijk ruikend grasveld onder je voeten. verse broodjes s'morgens, dorp op een paar minuten fietsen, 2 supermarkten, paar gezellige goede nog betaalbare restaurants, het Donauradpfad waar het heerlijk fietsen is, voor je deur heerlijk helder zwemwater, niet te vergeten een lieve aardige Andrea. Ik ga volgend jaar weer.

aardige ontvangst. Maar dat was ĥet dan ook wel. Restaurant was prima. Mini markt is een lachertje, 3.5 euro voor een blikje Bier, 2 .5 euro voor een fles water is geldklopperij. Scheve plaatsen, piepklein, heel smal strookje strand, met allerlei troep. Weg erheen is een crime, wereld aan overhangende takken, heeft ons enorme krassen aan de camper opgeleverd. Zonde van de tijd en geld om erheen te rijden.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Mooie camping met super schoon sanitair. Echt up to date. Aardige eigenaar. Super lekkere broodjes s'morgens. Leuk stadje, Regensburg Is een prachtige stad om te ontdekken. Heerlijke terrassen. Omgeving Is goed met de fiets te ontdekken.