@Helgadehymer

2023

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Heel fijne plek. Getijdenhaventje met bootjes, uitzicht op de Westerschelde (met Vesselvinder kun je zien welke boten voorbij varen), aardige vrijwilligers die het geld komen halen, prima voorzieningen, we komen zeker nog een keer terug.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Fantastische plek midden in de natuur (met iedere dag bezoek van een roodborstje en af en toe een zwart konijn voor de deur) en Marleen is een geweldige gastvrouw. Dit was ons tweede bezoek aan de Camperplaats, zeker niet de laatste.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sitecode: 51926

Prachtig uitzicht, 6 camperplekken op een rij. In de avond wat gedoe met jongeren en auto’s maar om 11 uur stil. Heerlijk geslapen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

fijn plekje. we kwamen net van de boot en hadden 10 euro cash. was geen probleem. soort schiereiland tussen twee riviertjes.

Sitecode: 20657

Fijne plek tussen de boten. In de nacht heerlijk rustig en door hek, met code voor de avonduren, heel veilig. Aardige beheerder en goede voorzieningen. Het weer liet het afweten, we komen zeker nog een keer terug met mooi weer!

Sitecode: 102054

Mooi uitzicht op weilanden en schaapjes. We stonden er alleen (helaas met regen en wind). Heerlijk (vegan) gegeten en in de nacht stikdonker. Wad op wandelafstand. We doen het nog een keer over met mooi weer!

Prachtige plek, heel rustig, af en toe een vogelaar bij het ‘verboden pad’ en in de avond een konijntje. Marleen is een geweldige gastvrouw. Sanitair en ‘schuur-zit-plek’ top! We komen heel graag terug.

Fijne camperplek hebben jullie Gemeente Schiedam! 2 nachten heerlijk geslapen. we komen graag terug.

Sitecode: 91958

Wat een fijne camping! We hadden een prachtig camperplekje met uitzicht op weilanden. Rustig en relaxed. Sanitair prima en fijne douche met harde straal. Een vegan restaurant in de buurt (België) en mooie fiets-weggetjes met Google (best traject kiezen). We hebben al een paar dagen bijgeboekt.

Fijne plek en aardige eigenaar. Twee nachten gestaan ivm plaatsen gastank in Olst. Dank!