@I.Wilke

Sluit me bij vorige reactie’s aan. Vandaag weer ern dag met zinderende warmte. Nou heb ik nog niet eerder een 10 gegeven. Moet toch nog een beetje uitdaging voor beter zijn. Had fiets klaargezet om in Vessem wat ijsjes bij de supermarkt te halen. Nou, op de valreep kwam eigenaresse met Ola cornetto’s en Magnums langs, waarvoor ik juist op pad zou. Wat een telepathie, heerlijk toch 👍

Fijne camperplaats waar we nu al voor meerdere nachten zijn. Loopafstand van centrum en op fiets is Maastricht met 12 km goed te doen. Mooi uitzicht vanaf onze plaats.

Vandaag geweest voor lozen grijs water. Loospunt heeft hendel om te openen. Mooi dat er in deze toeristische regio een camperservice is! Chemisch staat aangegeven, maar er is geen apart chemisch toilet loos plek.

We zijn er alleen naartoe gegaan om grijs water te lozen en de chemisch cassette te legen. Beoordeling is dan ook alleen als service plaats. De hond, die in een recensie van 2012 is genoemd is er nog steeds. Oud beestje ondertussen. In een hondenren, maar blaft nog steeds. Voor ons geen probleem. Leuk na eerdere recensie deze hond nog te zien. Deze Sani plek is voor ons prima. Goed bereikbaar vanaf de weg en kunnen lozen en naspoelen.

Gedeelde plaats met auto's. Camperplaats is direct tegen het centrum aan gelegen, met enkele terrasjes rond een kerk. Tussen de camperplaats en het centrum is een gracht waar je als toerist met een bootje een rondvaart kunt maken. Het plaatsje heeft de sfeer van Brugge in het klein.

Prima camperplaats op asfalt onder grote bomen. Naast een park met veel vijvers met vis-, zwem- en kano gelegenheid en speeltuin. Ideaal voor wandeling. We kwamen eind van de middag aan. Er is veel publiek dat over de camperplaats voorbij wandelt onderweg naar het park.

Nette camperplaats met mooi aangelegde ruime vakken op asfalt. Route naar strand is mooi en lopend goed te doen. De loosplek met Sani zuil is netjes. Afval plek kon ik eerst niet vinden, maar die bleek te zijn weggewerkt achter vier roestvrijstalen klepjes. Die zitten in de muur van een stenen huisje. We hebben een fietsroute bij het toeristisch bureau gekregen. Die van 12 kilometer hebben we gefietst. De route gaat over een fietspad bij het getijden riviertje en ook bij de zee langs. De moeite waard.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Geweldig gelegen camperplaats direct aan de Main. Wij waren 25 oktober. Eind vd middag aangekomen en was al zeker voor driekwart vol. Zijn nog een extra nacht gebleven. Kitzingen is zeker de moeite waard om te bezoeken. Kan met de fiets maar ook lopend. In gezellig druk restaurant, met sfeer van nostalgisch café hebben we prima pizza's kunnen afhalen. Gaan hier zeker terugkomen als we in dit gebied zijn voor een overnachting.