@Jan-Bieke
Zeer verzorgde camperplaats maar krappe plaatsen. Vriendelijke ontvangst van de gastvrouw. Het probleem begon toen, op het terras van de bar, het 5 jarige zoontje van de campingbaas besliste om ons met zijn speelgoed-sabel lastig te vallen. Ongevaarlijk maar uiterst irritant. Toen ik hem hierop aansprak werd hij verbaal agressief en vertelde ons dat we ook konden vertrekken als het ons niet aanstond. Wat we ook meteen gedaan hebben.
Een rustige camping met fantastisch zicht op de Eiger Nordwand. Zeer goeie en vriendelijke ontvangst. Zelfs zonder reservatie. Goeie accomodaties met zeer net sanitair. Zorg wel dat dat je de route via het centrum neemt anders kom je aan de zeer nauwe achterkant van de camping terecht. (Google?)
De plaatsen zijn veel te krap. Wij zijn achteraan op de busparking gaan staan. Nogal duur maar je bent zo de stad in en dat maakt veel goed.
Heel grote onpersoonlijke parking met sanizuil. We zijn 300m verder aan het meer gaan staan.
Niet echt een camperplaats. Dit is een parking naast het kerkhof. In de zomer een ontmoetingsplaats voor jongeren. We zijn weer doorgereden.
Is eerder een parking. Het heeft geen faciliteiten maar het zicht is er gewoon prachtig. We zijn van daar uit naar Portofino gewandeld en dan met trein en bus terug tot in San Rocco geraakt.
Rustige plaats dicht bij het centrum. Wel geen enkele voorziening.
Druk, krap, moeilijk op te rijden. Geen faciliteiten. Dit behoort onder de noemer parking!
Superplaats voor een overnachting. Op 10km van Meursault. We hebben €10 en een fles wijn gekocht. Er zijn slechts 5 plaatsen dus je moet wat geluk hebben.
Mooie plaats met een prima gastheer. Het uitzicht is er zeer mooi. Mogelijkheid tot het proeven en kopen van Champagne. We hebben 2 dozen gekocht en moesten niet meer betalen om er te staan.