@Jan-Buist

2002

Het allerbeste aan deze camping is, dat je niet kunt reserveren. Elders is dit een groot probleem aan het worden voor vrije ongedwongen camperaars. Dus eigenaar/beheerder wijzig a.u.b. niet je beleid in dezen Veel camperaars zullen je dankbaar zijn

Een fijne rustige plek om een paar dagen door te brengen bij mooi weer. De afgebakende plaatsen zijn ruim bemeten. De camping wordt gerund door een ouder vriendelijk echtpaar op tradtionele duitse manier. Dus geen gedoe met pasjes etc. Betalen met contant geld, de prijs van € 21 is exclusief electriciteit De te fietsen omgeving is prachtig er zijn geen winkels in de buurt Bij de haven staan een aantal snackkraampjes

Een mooie camping met 3 camperplaatsen, maar je kunt tegen geringe meerprijs ook op de camping direct aan de oostzee staan. er zijn nieuwe goed geoutilleerde toiletgebouwen. je kunt verse broodjes bestellen en heel mooie routes in de omgeving fietsen Helaas zijn er geen supermarkten of restaurants in de omgeving Deze moet je in Svendborg op 6 km afstand zoeken

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Wij werden zeer vriendelijke ontvangen door eigenaars en mochten zelf de plaats bepalen aan de oever van de Weser waar we een zeer ruime plaats hadden met een weids uitzicht Sanitair is gedateerd maar schoon Veel fietsroutes langs beide oevers van de weser Restaurant op loopafstand

prima plek om een aantal dagen te verblijven prachtige fietsroutes in de omgeving de locatie bevindt zich nabij Kuinre (gem.Luttelgeest) en t/o het kuinder bos

Helaas kan ik deze camping niet aanbevelen Personeel is totaal niet flexibel in het toewijzingsbeleid van de plaatsen Plaatsen ze jou op een incourante plek (bv geen satellietontvangst of donkere plaats onder bomen) valt er niet te praten over een betere plek ook al zijn er de volgende morgen betere plekken vrij gekomen Kortom wegblijven

Mooie plek op weiland aan de Weser Ruim vrij uitzicht naar alle kanten Uitstekend restaurant op 500 mtr We zijn hier meerdere keren geweest