@JanV.-
- 2016
Goeie plek gehadmet onze 8.25 mtr camper en geen probleem met aanrijden. warm ontvangen door Hollands echtpaar. Klein gezellig restaurant en uitstekende sanitaire voorzieningen. Goeie wijnboeren in omgeving.
Lieve mensen. Als je wat (lekkere) wijn van zw koopt nag je er (ruime plekken) overnachten. Geen faciliteiten. Wel mooi met al die ooievaars . volg niet de coördinaten naar rijd via de Auchan. Anders red je het niet.
Mooi uitzicht. Schoon sanitair en ruime plekken. geweldig!

Spiksplinternieuw en oogt keurig. Had deze groene oase niet verwacht achter de doorgaande weg. Op de automaat is toegang goed regelen. Erg grote plekken op verharde aangelegde keitjes in het gras. Camper +2 personen in april €12 voor 24 uur. Complimenten voor de aanleg tussen bomen waar je met je satelliet geen last van hebt.
Onze twee navigatiesystemen gaven aan dat we over de brug direct rechtsaf moesten. Een smal weggetje met laag geknipte bomen! Slechts 50 mtr verder rechtsaf kan elke camper (wij 3.25 mtr) met gemak de camping bereiken. Overigens gezellige uitspanning aan de oever van de Loire nét buiten de camping.

Een hele leuke ervaring om op zo'n leuke mini camping te staan. Ondanks onze 8.40 mtr een ruime plaats gehad van de aardige eigenaresse. Bij het binnenrijden en bij het wegrijden heel voorzichtig doen anders raak je heel even de bodem. We kregen verse eitjes en zelfs een paar plakjes zelf gebakken cake.

Zeer vriendelijke eigenaar. Klein maar uitstekend verzorgd. Klein kwartiertje fietsen naar centrum. Heerlijke en rustige ambiance.
Gebouwtje vernieuwd en vergroot. ligt wel erg afgelegen. ca. 10 km van de hoofdweg af. Erg rustig.

inmiddels wat extra plekken. Water en stroom. Geen lozing van zwart of grijs water. Excellente wijnen. Mooi uitzicht. 800 mrt van oude centrum. Aanrader.
op 12 october 2018 voor niks flink stuk omgereden. Geloven zonder contact mogelijkheid.
prachtige lokatie. schitterend uitzicht op nationaal park. enige nadeel is hobbelige weg er naar toe. Goed onderhouden terrein en sanitair. douchen met muntje. Erg schoon. Jan & Gré.
Puinhoop. Tussen gestalde boten en schragen liggen overal boot onderdelen. Zeer ongezellig. Goed opletten bij korte afslag de dijk op. stijle afdaling is te doen. Poort gaat open op verzoek. Hopelijk iemand aanwezig. bushalte aan andere kant van de dijk. Wel snelweg oversteken. Dus geen aanrader.
Super locatie. Op 17 april waren we hier. Licht ongerief omdat de sanitaire ruimte opnieuw betegeld en gestucadoord wordt. vriendelijk en Duitse taal machtig.