@Joep-Gudde
prima verblijf, keurige ontvangst, net sanitair, 20€ zonder, 30€ met stroom.Volop plaats vlak bij snelwgeg
inderdaad camping in opbouw.Nu nog maar 2 x douche, maar ik denk dat een volwaardig sanitairgebouw in de steigers staat. Al met al een prima plek.Verwacht geen culinaire hoogstandjes in het restaurant maar de mensen zijn vriendelijk. en dat is ook wat waard.
vriendelijke en keurige ontvangst.Volop plaats ( 80 plaatsen),mooi zwembad,goed sanitair.Live music in het restaurant. Wel 1/2 uur rijden naar het centrum van Ankara waar de camperplaats in het centrum niet meer bestaat.
prima plek, lieve mensen, lekker eten, schoon en goed werkend sanitair.Leuke wandeling naar uitkijkpunt wel stevige klim.Ook de Matka kloof per fiets of te voet bereikbaar.De beheerster wijst je graag de weg.
Niet doen.Doorrijden!
geweldige camping maar nog wel in ontwikkeling.Zelden zo schoon sanitair gezien en prima douches. restaurant geen sterrentent.Beheerster zeer vriendelijk en komt s'morgens langs met vers brood.Er zijn verder geen levensmiddelen te koop zorg dus dat je genoeg fourage bij je hebt.De aanrijroute is misschien spannend maar je wordt beloond.Onze nieuw garmin 1095 gaf niet altijd de goede informatie in (dit gedeelte van) Albanië
prima,rustige camping.Gebruik het sanitair links van het zwembad even naar beneden lopen.Hier is ook de wasmachine te vinden,munt bij receptie kopen.Milaan prima per trein te bereiken.Pavia is leuke,gezellig studentenstad met normale prijzen in de horeca.