@Jolanda-en-Theo
Geen ster waard. wat een armoedige boel. We wisten niet hoe snel we hier weg moesten komen…
Sitecode: 20207
Mooie camping met schoon sanitair. We zijn hier al vaker geweest en altijd hartelijk en vriendelijk ontvangen. Je wordt overal goed mee geholpen. Na een val met de fiets werd een verpleegkundige op de camping geregeld. We komen er er graag!
Een fijne en rustige plaats. En zelfs een gratis toiletgebouw. De plaatselijke bar/ tabak was nog geopend op vrijdagavond, dus daar konden we gezellig wat drinken. Hopelijk dat deze mooie plaats zo schoon blijft, want we komen hier graag nog vaker terug!
Prima plaats om een nachtje te blijven staan. Het plaatsje en de kerk is leuk om te bezoeken, maar er was verder weinig te doen. Wel in de nabijheid van een doorgaande weg waardoor enige hinder van voorbijgaande auto's. Nooit verwacht in de kerk een schilderij van Rembrandt tegen te komen (Christus aan het kruis), achter glas.
Prima camping met vriendelijke eigenaresse. Mooie ruime en schaduwrijke plekken. Camping is leuk georganiseerde met leuke picnicplaatsen, ideaal voor fietsers. Het is zeker voor herhaling vatbaar.