@Joseph.1

prachtige locatie, één van de twee kampeerterreinen is gelegen tussen twee armen van de rivier ( La Creuse). Toiletgebouw is ok maar verdient een opknapbeurt, kranen lekken, wc’s worden niet of nauwelijks schoongemaakt. We hebben de beheerder nog niet gezien. douches zijn wel warm! naast de camping ligt een mooi restaurant met terras, maar ondanks aankondiging nog niet geopend, helaas. Dat zal over enkele weken vast beter zijn!
heerlijke spot. bijzonder aardige eigenaar die alle tijd neemt om je te informeren. ruime plekken met elektra, uitzicht op de schapenwei. men verkoopt bij de naastgelegen stal ( 7x 24 uur via een automaat) diverse producten, o. a. geitenkaas, yoghurt. deze plek is echt een aanrader. men is druk doende 15 plekken voor grote campers in te richten.
fijne nieuwe camperplek gerund door een leuk jong stel. sanitair is brandschoon. zeer vriendelijk stel dat de camperplaats runt. we kregen zomaar eitjes van de eigenaar, zeer verrassend en aardig. we komen hier zeker terug als we weer op familiebezoek zijn. een aanrader!

mooie locatie met meer dan uitstekende voorzieningen. Hier is aan alles gedacht, mooie verblijfsruimte. Het toilietgebouw is zeer goed onderhouden. Ruime plekken. Direct gelegen aan fietsroute.

Camping is ietwat gedateerd. Het toiletgebouw is schoon en wordt goed onderhouden. De camping ligt ook mooi aan het meer, maar een fatsoenlijke zwemsteiger en -strand ontbreekt. De eigenaar is op leeftijd en bromde toen we om 13:05 arriveerden, 5 min. Te laat vanwege zijn middagpauze. Later op de dag draaide hij bij, liet ie ook een vriendelijke kant zien. Grote plekken, dat is een dikke plus!
Prachtige plek aan de Rivier, zeer onverzorgd terrein, hoog gras, kleine plaatsen. Hork van een eigenaar. Ik had me vergist en nog geen geld overgemaakt van te voren. Ik wilde dat ter plekke doen met mijn bank app. Kon ook met enveloppe betalen Toen ik zei dat ik geld wilde halen. Werd me gezegd dat ik niet met kutsmoesjes aan moest komen. Alsof ik niet wilde betamen!Ben daarop direct vertrokken.
Geweldige camperplek, direct aan de Rhône. Voorzieningen op de camping zijn van hoge kwaliteit, zo goed onderhouden kom je het maar zelden tegen in Frankrijk. Naast de camping bevindt zich een geweldig fietspad. Stadje is aardig, stadje aan de overzijde, Touron, is fraai.
Mooie plek, vooral omdat deze direct is gelegen aan een prachtig fietspad. Het dorp Givry is heel bijzonder. Andere kant fiets je naar Chalon sur Saône, een fraaie stad. Zo jammer dat de locatie geen douche en toilet biedt. Dat had voor de prijs wel gemogen. Vriendelijke eigenaars, vader en zoon.
Prachtig gelegen camperplaats; twee jonge gezinnen runnen de boerderij met boerderijwinkel. Douche en toilet bevinden zich in deel van de boerderij; er is een kleine verblijfsruimte Die gebruikt kan worden voor wandelaars (ligt aan Santiago di Compostela route). Er bestaat ook de mogelijkheid er te eten. We werden heel hartelijk ontvangen door een jonge boer en zijn vrouw.