@Keinohrhase
- concorde carisma
- 2009
- Iveco
- Liner
Een geweldige plek, vandaar 5 sterren. We voelden ons erg op ons gemak op de camping. Hij is goed onderhouden, met uitstekende toiletten. Persoonlijke service. Er ligt een prachtig grasveld voor de plaatsen, en het is jammer als sommige mensen een tapijt neerleggen.
De parkeerplaats is erg smal. De wifi is gratis, maar net als in Duitsland is die slecht. De ruimte is gewoon te groot en alle voertuigen rijden langs de parkeerplaats. De sanitaire voorzieningen zijn erg goed.
Een zeer goed onderhouden camping. Helaas staan er nu ook caravans met voortent. De bomen zijn te hoog en op sommige plekken is er geen satellietontvangst. De ontvangst van mobiele telefoons is erg slecht, en dan hebben we het nog niet eens over wifi; het kan niet slechter. Het restaurant is erg goed.
De locatie is geschikt voor een overnachting en een bezoek aan de sauna. Er wordt over wifi gesproken, maar ter plekke is het nutteloos. Het stadscentrum ligt op ongeveer 2,5 km afstand. Te bereiken met de tram of heel gemakkelijk met de fiets.
We hebben een zeer verzorgde plek gevonden. Prettig welkom van Alex en instructies voor een vrije plek met onze camper van 9 meter. Zeer schone douches. We voelden ons helemaal op ons gemak en verlengden daarom ons verblijf met nog een paar dagen. Wij zullen hier weer komen. De omgeving biedt vele mooie bestemmingen.
was er op Hemelvaartsdag, veel te vol. Zitplaatsen op de weide allemaal schuin. veel te weinig douches en toiletten voor 200 zitplaatsen.
de camping is afzetterij. met Acsi is 18 €, plus 9,75 € kosten voor aankomst bij de registratie - wang - er is nooit een andere plaats geweest, 1,10 € milieuvervuiling en dan een toeristenbelasting 1,20 €, en dan geen gratis wifi, Elektriciteit slechts 6Ah niet aan te bevelen
Een zeer mooie rustige plek. Het stadscentrum is gemakkelijk te voet te bereiken. Op het plein in de ochtend u. Middagwerknemers van de openbare nutsbedrijven daar. Heel goed is dat het ongebruikte elektriciteitsverbruik is teruggeboekt
Leuke plek, maar niet stil in de ochtend. Voor 12 € zijn gewoon te hoog. De toevoer van zoet water werkt slechts voorwaardelijk. Je krijgt niet waar je voor betaalt. Het stadscentrum is gemakkelijk te voet te bereiken.