@Knausicrossi

2015

zeer grote, geweldige camping? De terreinwachter is erg aardig en meegaand. We hadden een mooie plek vlakbij de bevoorradingsvoorziening. Schoon en voldoende sanitair; goede, gratis WiFi. een prachtig zwemmeer en kano- en waterfietsverhuur. Veel grillstations waar u gratis gebruik van kunt maken. Winkels en pizzeria zijn te voet in ongeveer 20 minuten te bereiken. Kortom een geweldig verblijf.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

geweldige plek met een heel mooi uitzicht. Toiletten, aan- en afvoer aanwezig. 2 schuilplaatsen (ook geschikt voor fietsers om te overnachten). Ideale plek om te overnachten als het weer het niet toelaat om uw reis naar de kaap voort te zetten.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

leuke plek om te overnachten; absolute vrede. De nadering gaat via een wat steile weg, maar in principe voor iedere camper te doen. zeer rechte oppervlakken. Anders is er niets. Geweldig panoramisch uitzicht!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

geweldige kleine ruimte een beetje weg van de hoofdstraat. Groot genoeg voor 2 stacaravans. Prachtig uitzicht op het meer en toegang tot het meer. Er zijn diverse haarden beschikbaar.