@LolyYThorben

Ja
2015

Een locatie beoordeeld4 dagen geleden

Het is nog steeds gesloten, dus er is op korte termijn geen verbetering te verwachten.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Jammer, ik heb hier altijd met plezier naartoe gereisd. De parkeerplaats staat vol met races om de geparkeerde auto's, luide muziek en geschreeuw van wat wel een generatie geleden lijkt. De politie patrouilleert en iedereen kletst ontspannen, waarna het feest gewoon doorgaat. De vorige keer ben ik ook weggegaan, en mijn buurman ook, en deze keer is het hetzelfde verhaal. Het heeft geen zin meer om hier te blijven.

Niet zo mooi meer. Onbegrijpelijk waarom je de stacaravans moet parkeren bij de doorgang naar de parkeerplaats. Voordat je in het achterste gedeelte kon staan, is het daar veel rustiger. Daarnaast zijn er geen politiecontroles, dus kunnen jongeren feesten tot 04.00 uur, luide muziek, geschreeuw, pissers naast de campers, motortesten en piepende banden. Jammer dat de stad alles doet voor de dronken jongeren.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooie plek, alles aanwezig. Geen netwerk met vodafone, ook niet met een externe antenne. O2 werkt naar behoren.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Veel ruimte, alles wat je nodig hebt. Coole operator. De perfecte plek om als zakelijke kampeerder te verblijven. Compleet pakket van 15m² kantoor en parkeerplaats met alle voorzieningen ... mijn tijdelijke thuisbasis.

Gratis parkeren voor 2 Womo's voor 48 uur Vanwege de nabijgelegen straten natuurlijk niet rustig, maar draaglijk. Beste voor een tussenstop, ik zou niet langer blijven. Lidl 350m over de grote brug.

De plaats was direct naast de tank, nu zijn er nieuwe huizen. Niet meer beschikbaar!!!

Niet goed!! Bij de receptie geen indicatie van bouwwerkzaamheden, volledig geïncasseerd. Achter de badkamer de parkeerplaats, parkeer direct naast puincontainers. Om 7:05 klopt een bouwvakker met een rubberen hamer naast de Womo. Alleen hier dacht ik dat er iets de hut raakte. Afvoer van grijs water alleen mogelijk met een slang. Voor 9 € nooit meer, veel te duur!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldig, alles wat een tankstation nodig heeft. Workshop: personeel zeer behulpzaam, zelfs met absolute speciale verzoeken voor het voertuig. Reparaties worden hier nog steeds uitgevoerd en er worden snelle oplossingen gevonden.

Tot nu toe altijd geweldig, momenteel niet benaderbaar. Caravans en bestelwagens, 's avonds wordt geluid gemaakt, schreeuwende rum en motoren draaien. Een man en een kind hebben gehurkt naast onze Womo en gekk kt, echt walgelijk. Wij en een andere Womo hebben de aangrenzende parkeerplaats vermeden. Het is jammer dat geen van de bewoners er iets aan doen.

Verwijdering zonder overnachting 15 €. Met de mogelijkheden in de hoofdstad Berlijn geen wonder. Neutrale beoordeling, omdat ik niet naar de plaats heb gekeken.

Zeer mooie groundman. We waren er alleen maar om te ontdoen, werkte prima. Ruimte maakt een behoorlijke indruk. Indien nodig, meer. Bedankt

Verwijdering zonder overnachting is hier niet anders mogelijk dan vermeld. De terreinman was terecht niet blij met ons bezoek. Nogmaals sorry, anders maakt de plaats een mooie indruk.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We geven 12 van de 10 punten. Als je van de natuur houdt, is rust hier welkom. Op de finca met zelfbediening bent u een gast, dus het onthaal en de gesprekken zijn zeer privé en vriendelijk. Bart en Gwen zijn een liefdevol, lief paar, altijd behulpzaam en blij om te delen, ze leven alleen met en van nature. Dit is niet voor luxe kampeerders, geef terug wat je krijgt. Bedankt

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Nu blijkbaar gratis. Het strandhuis is volledig gesloten. Elektriciteit is uitgeschakeld, douches / toiletten hebben geen toegang, maar water werkt nog steeds. Voor een vrije plek aan het meer erg leuk. Bij mooi weer is er echter veel gaande in de badzone.

Prijs / prestatie klopt niet. De stad Rotenburg maakt niets in de plaats (bijvoorbeeld de zware bergingsklep: jarenlange mislukking) en verdubbelt de prijs van 5 € (tot maart) tot 10 € (elektriciteit 3 ​​€ / douche 2 € / stuk incl.). Bundesstraße 's nachts erg luid. Tegenover parkeerplaats gratis overnachting zonder service ook oke en rustig. Uitzicht op het meer en het aangrenzende strandhuis zijn de beste

Alleen sanistation voor 1 €, geen greywaterverwijdering via grondinham. We reden verder, het was niet leuk tussen het magazijn. Jammer voor deze stad.