@MarjavH

Ja

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wouwww super fijne camping. Alles wat je je maar kunt wensen is er. Alles klopt. Toiletten en badkamers zijn echt chique en super schoon. Met een persoonlijk tintje, zoals echte bloemetjes en kunstwerkje in de badkamer. Vers gebakken broodjes voor ontbijt, ijsjes, drankjes voor elk wat wils. Kinderen hebben een speeltuin en fietsjes, skelters. Kippen voor de eitjes. Prachtige moes- en bloementuin. Floor en Ronald zijn heel klantvriendelijk.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie locatie in de natuur. Ruime plaatsen in het groen. Sanitair is wel wat gedateerd maar compleet en heel schoon. Er zijn ook behulpzame en gezellige vaste gasten. Vanuit de camping loop je zo het bos in waar je uren kunt wandelen. Een camping met een vleugje nostalgie, je betaalt hier bij voorkeur met gepaste contanten.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Rustige Camperplaats op de parkeerplaats op de camping. Wordt ook wel gebruikt als hondenuitlaatveldje door de andere campinggasten, dus uitkijken waar je loopt. Van de faciliteiten van de camping mag je ook gebruik maken. Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Ik kom zeker daar terug.