@Martijn&Maaike34

Ja

Halfintegraal
Huren

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De camping is op zich prima. Mooie beschutte plaatsen, groot en klein, met of zonder elektra. Ze stonden vrij vol, maar na te vragen konden wij toch een andere plek krijgen met iets meer zon en meer uit de wind. Het huurgedeelte is vrij statisch, alles op een rijtje. Sanitairgebouw 2 stinkt naar urine, omdat het urinoir niet kan worden doorgetrokken. De pizza’s van de bar zijn lekker en goed belegd. Vriendelijke meiden bij de receptie.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij hebben hier 1 nacht doorgebracht. We werden keurig ontvangen door de aardige Franse eigenaresse. We mochten zelf een plekje uitkiezen, sommige plekken hebben veel zon, sommige veel schaduw. Het is maar net wat je wilt. De toiletten zijn schoon, de douches lekker warm met een harde straal. Een kleine rustige camping. Met toch ook wel wat speelvoorzieningen voor kinderen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een fijne camping om de vertoeven. Omdat we buiten het hoogseizoen waren mochten we zelf een plekje uitzoeken. Alle faciliteiten zijn prima, veel en schoon sanitair. Een aanrader is om net iets buiten de camping de berg op te wandelen. Dan heb je een mooi uitzicht over de omgeving en de camping.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij bedachten onderweg dat we wel even klaar waren met rijden, na een korte zoektocht in Campercontact kwamen we deze camping tegen. Op de website staat de mails gelijk worden gelezen en gereageerd. Dat klopt ook echt! Ontzettend vriendelijke ontvangst door de Nederlandse eigenaren. Met een welkomstdrankje! Een kleine camping, mooi gelegen aan de Tarn. Een leuke plek voor onze hond om even te zwemmen. Wij hebben er fijne twee nachten gehad.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Heel vriendelijk ontvangen door de Vlaamse eigenaren. Er was nog een plekje over, helaas in de schaduw. maar dat was bij aankomst aangegeven. Sanitair was prima, zeker aangezien het een kleine camping is. onze hond kon nog even lekker plonsen in de rivier.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De camperplaatsen zijn prima, je mag zelf uitzoeken en zijn verhard. Het sanitairgebouw wordt inderdaad verbouwd. Douchen is met een muntje. In het damestoilet hangt een papiertje waarop staat dat het licht niet aan kan, omdat er dan geen warm water meer is. Maar blijkbaar had iemand het licht toch aan gedaan, want ‘‘s avonds was er geen warm water meer voor afwassen en douchen. Wel een lekkere broodjesservice.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wat een mooie, verzorgde camperplaats! Wij zijn dit jaar voor het eerst op reis met een camper en dit was onze eerste stop. En dan word je wel een beetje verwend. Ruime plaatsen, alles ziet er verzorgd uit en aardige eigenaren. Ga zo door!