@Meiling
- 1995
We hebben er een geweldige avond gehad en zullen er zeker vaker gebruik van maken, aangezien we de route vaker rijden.
Wij kwamen vandaag, 27 april 2025, om 18:00 uur aan en er waren nog plaatsen beschikbaar. De plaatsen zijn heel mooi en ook geschikt voor grote stacaravans. 14€ per 24 uur zonder elektriciteit. Als u elektriciteit nodig hebt, staat er een energiemuntzuil. Alles wat je nodig hebt is aanwezig.
We voelden ons zeer comfortabel, er ontbrak niets. Zal terug zijn
Alles wat u nodig heeft voor een nacht of twee. We zouden terugkomen
Een heel mooie plaats waar we een week waren, we hadden alles voor onszelf erg leuk 😍 De operators zijn super aardig en hun zoontje is heel schattig. We zullen terugkomen 👍👍👍
De plaats is niet slecht alleen de beloofde elektriciteit ontbreekt alsjeblieft eerst gooi het geld in de brievenbus als de stroom gaat. Helaas hebben we dat niet gedaan en daarom hebben we het geld niet terug gekregen. En daarvoor is het te duur omdat vers water extra moet worden betaald.
Dicht bij mijn voorgangers op de plaats is perfect jammer dat het vanaf deze plek niets meer is.
We voelden ons heel goed. We wilden eigenlijk maar één nacht blijven, het was oneindig 6 nachten. Zeer schone toiletten, erg rustig 's nachts alles past gewoon. Ook is de plaats erg leuk. Zal zeker terugkomen. 👍👍👍👍👍
We waren vanaf 27.04. - 01.05. 19 op de camping was het eerder toeval, maar een goed toeval. We bezochten daar vanaf Lissabon. We moeten station 2 personen trainen 10 euro retour 20 stops perfect. De camping is niet zo slecht als beschreven op zoek naar warme toiletten schoon wat kan ik meer vragen. Per nacht met elektriciteit zou 10 € op elk moment terug kunnen komen. 👍 👍👍
We hebben hier 25 nachten verbleven, het was gewoon prachtig. Alles was perfect. Sanitaire voorzieningen waren altijd schoon, de douches warm. De kleine supermarkt net om de hoek is ook goed gevuld. Het restaurant we meerdere malen bezocht, we aten slechts eenmaal menu 11 € tevreden waren. Het nabijgelegen natuurgebied is gewoon prachtig alleen al, dat is een reden om langer te blijven.
Sitecode: 19027
Om naar Fes te kijken is het prima, we vonden het niet slecht. De sanitaire voorzieningen waren oké, alleen het douchewater was niet echt warm.
Het is een heel mooie plaats, de toiletten waren schoon, de douche was warm. Bij ons waren 10 campers op het plein, wat gebeurt omdat de ruimte zo groot is. De operator Hasan spreekt prima Duits en is erg aardig. We kunnen de plaats alleen maar aanraden.
De plaats is niet de mooiste, is grofweg grind en vier muren rondom. Maar de rest brengt het hotel weer naar buiten. We aten erg goed en zaten daar. Het personeel was erg vriendelijk we boekten ook een woestijn tour met overnachting in Bari in het hotel. De tour was erg leuk we vonden het erg leuk. De oude beoordelingen zijn niet eerlijk. 80DH per
Een zeer mooie camping super gelegen met een prachtig uitzicht vanaf de pleinen. Werden zeer vriendelijk ontvangen. Sanitair heel goed. Hij heeft ons zeer meegaand en zeer attent ontvangen.
We zouden erg vriendelijk zijn door de exploitant. De plaats is klein, maar ik vind het persoonlijk leuk, maar het is een beetje comfortabeler. De toiletten waren schoon en de douche ook was het water erg warm perfect. Zeer mooie omgeving. Zou de plaats opnieuw innemen.
Sitecode: 19855
voor een overnachting op de camping de sanitaire voorzieningen die je kunt vergeten maar de plek zelf is oké voor één nacht
Sitecode: 19500
We verbleven voor een nacht op de camping. We waren tevreden alles was schoon en het zwembadgebied wordt hersteld, zodat het in de zomer in gebruik kan worden genomen. We zouden terugkomen. Heel mooi uitzicht
Sitecode: 20767
We waren tevreden en zouden terugkomen voor twee nachten. Sanitair na Marokkaanse normen. Bij aankomst werden we erg vriendelijk ontvangen.
Sterk aanbevolen we komen weer mooi landschap 👍😊