@NCG.UG

Lid van Campercontact sinds 2017

Nieuwe parkeerplaats bij het zwembad-P, nogal flauw. Lozen zonder overnachting 3 € in het zwembad te betalen (geld werd echter erg vriendelijk geweigerd). Lozen technisch gratis mogelijk, alleen de cassette doorspoelen kost 20 cent voor 2 minuten. Grijs water boven loosput. Vers water 10 cent per 9 liter,18 liter voor 20 cent. 80 cent per kWh. Combiticket inclusief 2 mensen zwemmen en overnachting 12 €.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Kiosk strak. Angepriesener Dienst (stroom / douche / wc etc) alleen mogelijk met het personeel. Anders mooie plek net buiten de A31, meer, natuur en rust.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Zo hadden wij onze vakantie voorgesteld! De beste en meest rustige plek. Beheerders erg vriendelijk en behulpzaam. Geweldig om te wandelen, korte en lange routes met het oog op / van het Reuzengebergte. De watertank wordt hier gevoed met bron- en sneeuwwater uit de bergen, zeer schoon en lekker, zonder chloor.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

30€, onbeschaamd voor deze plek! De hal en de parking zijn enorm. Waarom juist op deze plek? Stipt om 6 uur het eerste vliegtuig en vervolgens elke minuut. Prijs onlogisch: 8-16h betalen, overnachting gratis met een geldige parkeervergunning voor deze en de volgende dag. Dus dat is toch een betaalde nacht.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Aardige kleine camperplaats. Een stroomkastmet 4 CEE stekkers is er ook en zelfs gratis. Hoewel ik niet weet of dit voor boten en campers is. Maar staat direct op de camperplaats en is vrij toegankelijk. Een Aldi (tot 21.00 uur), een Edeka (tot 22.00 uur) en een bakker (vanaf 7:00) zijn slechts 500 meter afstand en het centrum van de stad. Perfect gelegen tegenover de prijzen in Hamburg.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Sanistation waarschijnlijk vanwege vandalisme afgesloten. Om te overnachten en gelijk weer door te reizen in orde, maar meer ook niet.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Ondanks dat het niet onder nul was alleen water lozen, geen water laden. Om te blijven niet echt aantrekkelijk. Aardige behulpzame concierge van de hal.