@Nadiac55

Lid van Campercontact sinds 2019

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Verbod op parkeren in het geval van een sportevenement, tot het einde van hetzelfde. Rustig, weinig verkeer is een normale gemengde parkeerplaats

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Uitstekende parkeergelegenheid zeer dicht bij Prato della Valle, ingang met bar dezelfde parkeerplaats voor bussen. Waarschuwing! De langste kampeerders kunnen worden gelezen als bussen, controleer het toegangsticket: als ze met de bus (ze betalen € 36 24 uur) veranderen in de parkeerrichting (bruin huis), camperprijs € 18 24 uur. Het enige minpunt is dat de camperservice ontbreekt, het zou perfect zijn !!!

pas op: de kraan van drinkwater heeft geen type draad

We hoefden alleen de tanks leeg te maken, gewoon de wielen in het hek zetten, een man kwam ons tegemoet en vroeg ons hoeveel we wilden stoppen. We voelden onze behoefte ontkende het gebruik van de camper service! Bedankt en tot ziens nooit meer (ik zou hebben betaald, voor het geval dat!)

Leuke camping, we hadden een geweldige tijd!

Enorme camping, erg leuk. Je kunt kiezen tussen traditionele plaatsen of je verstoppen in de natuur. Steile de duin te overwinnen om naar het strand te gaan, maar de plaats is zo mooi!

Geweldige stop om Ribe te bezoeken, want een nacht is prima, niet meer omdat het een parkeerplaats is. handige camperservice naast de badkamers ('s nachts gesloten)

Rustige plek aan de rand van een vijver, we zijn goed gestopt. De plaatsen bij de vijver zijn voor een verblijf van meer dan één dag

We stopten hier zowel op heenweg Denemarken als terugweg Denemarken, we vonden het erg goed. Geef de plaatsen water, want als we het goed begrijpen, is de camperdienst vrij duur (je betaalt alleen voor drinkwater)

Geweldige plek, in de positie op de jachthaven en heeft het baai. We worstelden om de betaalterminal te vinden om de pijlen zorgvuldig te volgen. een beetje 'arbeidsintensief om de instructies te begrijpen, maar we hebben het gedaan! aandacht als u de wasmachine moet gebruiken, geef dit aan op het moment van registratie, u moet alles op dat moment beslissen

de indicatie is drie plaatsen, eigenlijk drie zijn de stopcontacten. Er zijn meer campers, zelfs 5/6. natuurlijk hangt het af van hoe we ons vestigen. Uitstekende oplossing, we hadden een geweldige tijd

Kan iemand aangeven op welke manier hij de groene zone moet vermijden? Ik kon daar niet komen, ik koos voor de camping