@Onparole
Gewoon simpelweg een prachtige locatie!
Na een mail onderstaande reactie. Mooie locatie dus hoop dat ie dit seizoen nog open gaat. Helaas is het camperterrein momenteel nog gesloten maar we werken aan de definitieve vergunningen voor de heropening en we hopen dat dit op korte termijn zal gebeuren. Klanten worden nog steeds online op de hoogte gehouden van de officiële heropeningsdatum.
CP bestaat niet meer. Staan nu garageboxen. Jammer. was een fijne voor doorreis.
Nette plek alleen je staat de hele dag in de brandende zon. In de winter en naseizoen wel weer lekker natuurlijk.
Inmiddels zijn er splinternieuwe WC (2x) en douches (2x) bijgebouwd. Ziet er correct uit. Maar zien hoelang het heel blijft. Zonneboiler zit precies onder de boom. Gelukkig wordt alles ook op gas verwarmd. Prijs is van €16 naar €20 gegaan. Ook de betaalautomaat is digitaal geworden. Met de pin dus. Overigens wordt aan de overkant van de hangbrug ook een CP gerealiseerd. ong 20 plekken. Lijkt ook binnenkort open te gaan. Omgeving hier is TOP!
Sluit me totaal aan bij het vorenstaande. Wat heerlijk rustig en een fijn uitzicht. Ook nog gratis ook. Waar vind je dit nog. Hopelijk blijft dit in stand. Homberg dank!!!
Hopelijk handhaaft de nieuwe Firma de CP. Hieronder de text op de site van Erwin Hymer World: Beste klanten, op 1 maart 2020 is het zover - Erwin Hymer World GmbH wordt GÜMA Services GmbH. Om de overgang soepel voor u voor te bereiden, hebben we op 28.02. en gesloten op 29 februari 2020. Vanaf 02.03. we zijn er zoals gewoonlijk voor u op de vorige locatie in Sales & Service
Idd een TOP locatie die snel vol is. De ijzeren constructie (overkapping) TP is ons nog steeds een raadsel. Sanitair is geheel vernieuwd en alles ziet er netjes uit. In de buurt van alles te beleven. Levendige CP. Markt, zwemmen, klimmen, wandelen etcetcetc. Ook het restaurant is OK. Nog steeds pizza voor €5 p/s tussen 18.30 en 19.30.
Zijn hier beland door de hitte bij het meer. Bleek een goede keus. Koel en snachts lekker rustig. Het noodzakelijke is aanwezig. CP heeft een goede "atmosfeer". Vele zwem/wandel mogelijkheden in de omgeving. Beheerder Andrea (en vrouw) van restaurant Val Tress zijn TOP gastvrouw/heer. Ook perfect eten bij hun in een nog echt Italiaans restaurant voor heel nette prijs. Voor ons dus een aanrader.
Hoe deze CP op zo'n hoog cijfer komt was ons een raadsel. Idd kijk je tegen een hoog gebouw aan. CP heeft ingewikkeld betaalsysteem. Zeer onvriendelijk alleen Frans sprekende beheerder. Gras en astfalt OK. Er was er voor ons niets in de buurt te beleven. Ook het meer is lastig bereikbaar. Zwemmen was niet mogelijk door rotsvorming. Speeltuin alleen voor de ukkies. Wij komen hier niet weer.