@OrangeDuc
- 2020
Heerlijk afgelegen op een prachtige rustige plek. Even een hobbelige zandpad over maar dan heb je ook iets bijzonders. Wat een prachtige locatie en wat een enthousiaste vriendelijke mensen. Bij aankomst een welkomstdrankje en gelijk een gezellig gesprek met Ingrid en Deef. Heerlijke douche en toilet. Zeker een plek om in gedachten te houden voor een volgend bezoek.
Kleine camping met restaurant. Vriendelijke mensen en sober maar functioneel sanitair. wij betaalden €15,- voor één nacht. ligging direct aan het strand.
Prachtige camperplaats met ruime plaatsen en goede voorzieningen. Enige aanmerking is dat er maar 1 toilet is. We betaalden €22,50 voor camper met 2 personen.
Prachtige plek met uitzicht over de vallei. Het historische dorp is erg leuk om te bezoeken. De camperplaats heeft geen voorzieningen.
Leuke kleinschalige camping gelegen midden in een gebied waar veel te doen is qua wintersport. Vriendelijk personeel, sanitair goed, afvoer van toilet en grijs water in put in de grond. Wij hebben er 3 nachten gestaan en betaalden €51,- per nacht incl. stroom.
Prima camperplaats op loopafstand van het centrum van Aken. Sanitair is perfect. Ruime plaatsen op gravel. Kortom een aanrader!!
Fijne plek om de nacht door te brengen in heerlijke ontspannen sfeer. Bij het centrum van Amarante met diverse strandjes aan de rivier. zwembad direct aan de parkeerplaats en je kunt via de brug de rivier oversteken of d.m.v. stepping stones. Er zijn waterfietsen tee huur om even de rivier op te varen. Afvalbakken en toiletten zijn beschikbaar.
Prima plek voor een overnachting. Mooi park ernaast en dicht bij het centrum.
Werkelijk een prachtige plek met zeer mooie natuur. Geen enkele voorziening. Hoog in de bergen gelegen dus erg fris in de avond en de nacht. Wij hebben de verwarming aan gehad in juni. En de bergtoppen waren nog bedekt met sneeuw. Lekker gegeten bij Le Toet. Zeker een aanrader!
Geweldige plek in een nationaal natuurpark. Het sanitair is prima. De mensen zijn super gastvrij. Eten is een aanrader!
Leuke minicamping met zeer vriendelijke gastvrouw. Sanitair is nieuw en super! wifi is goed.
Prachtig kasteel met zeer vriendelijk gastvrouw en gastheer. Het verhaal van de luidruchtige honden klopt niet meer want die zijn hier niet meer. Minpuntje is wel de drukke weg. Er zijn geen voorzieningen maar er is wel een stroompunt op het terrein. Er zit een supermarkt op 200 meter van het landgoed. Als het hek dichtzit kun je het nummer bellen die op deze site staat. Ik vind het een aanrader.