@Otten-Ingrid

2020

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een verrassend leuk stadje! CP op een 's nachts rustige parkeerplaats. Aan een riviertje met in de zomer een stadsstrand voor een borrel en snackje. €10,- met muntgeld of €11,50 met een app. Stroom betaal je ook met munten. Een aantal restaurantjes en eettentjes op 5 minuten lopen en een leuke Irish Pub tegenover de Parking. De bakker zit op 600 m. Toiletten waren niet schoon. Het zijn openbare toiletten en het was druk.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Fijne, rustige camperplaats. Misschien wat prijzig, maar voor een nachtje is het prima. Stroom dmv van een stroompaal bij de plaats. Een zwembad is vlakbij, waar je korting voor krijgt bij de receptie van de camperplaats. Sanitair netjes.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

In de zomervakantie een paar dagen gestaan met 3 pubers. Wat een prachtige locatie aan het meer. De plaatsen zijn niet afgebakend, gewoon gaan staan waar je wilt. Toiletgebouw was keurig en handig met een code te betreden. Op fietsafstand van Veendam. Supermarkt op 12 minuten fietsen. Op het meer waterskiën en een opblaasparcours. Eten mogelijk bij het barretje bij de waterski. Klimpark ook vlakbij. Topplek om met sportieve kinderen te staan.