@Poulekey
Een camping is daar nooit geweest!!!! Het zou wel vervelend zijn want wij hebben gereserveerd op de camperplaats vanaf komende dinsdag en ook een bevestiging gekregen.
Top locatie, TOP gastvrouw en heer. “ Frikandellen “ avond erg gezellig en vrijheid blijheid. Gr. Joke en Cees.
goede camping, bus naar Granada voor de deur. Na aan de receptie vermeld te hebben dat het douche water erg fluctueert ( en niet alleen op de review geschreven te hebben) was dit de volgende dag perfect opgelost. Aardige receptionistes.
is allemaal gedateerd, op de “ camperplaats “ staan ook caravans ( geld is geld ) sanitair is beneden peil voor deze prijs. Eén dames en heren douche voor veel plaatsen.
Hele fijne en rustige camping met dito eigenaar. Voor camperaars, bushalte op 100 mtr.
Rond 16.00 uur gebeld of er plaats was voor de volgende dag. Jonge dame vroeg naam en telefoonnummer, oké. Daarna in de wacht gezet om in planning te kijken neem ik aan, na een aantal muziekjes de moed opgegeven en telefoonlijn door mij verbroken,nóóit meer wat gehoord. moraal van dit verhaal, groter groeien is niet altijd beter.
Mooie plek, broodjes zelf bestellen en halen in Hotel. Sanitair zeker niet schoon.
camping erg netjes, met bus gratis naar Innsbruck. satelliet ontvangst zéér slecht ( misschien op hele camping 5 plekken) Wij betaalde € 50,00 per nacht ex. Wifi ( kost extra ) en stroom 5 Kw.
prima camping, heerlijk eten. Toplocatie.
Zeer behulpzame en aardige ADHD beheerder. niets is teveel, mocht zijn auto gebruiken om s, morgens brood te halen in het dorp.
Sitecode: 12046
prima plek, € 25,00 voor álles. Restaurant prima met “ unterhaltung”. aanrader.
Sitecode: 20776
personeel zéér ongeïnteresseerd, waterinname € 0,50 per jerrycan. De waterleiding aangroei van de zuil komt ook mee je jerrycan in, dus….. Bij “ hoge “ nood oké, zo niet, RIJ DOOR!!!!!!!!!
Prima camperplaats met alle voorzieningen, behalve vuil water lozen.
Kwamen 13/03/20 aan, na 1/2 uur camping " op slot " Konden blijven zolang we wilden. Waren nog met in totaal 6 personen op de camping, Carmen en man hebben echt zeer goed geholpen met alles. Topstel !!!!!!!
Camping netjes, oudere mevrouw aan receptie ZEER zakelijk en zeer onvriendelijk.