@Raapie

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Vind het een heerlijke plek. Woon zelf in Zeeland, maar vind het heerlijk om hier een weekendje door te brengen. Schitterend wandelgebied ook. Fijn ook dat je een paar uur erbij kan doen.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Perfecte en gemoedelijke CP. Hele vriendelijke uitbater, en de eitjes zijn helemaal top. Mooie ruime plekken, kom hier nog eens terug als alles in bloei staat.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Schitterend natuurkampeerterrein met mooie omgeving om te wandelen. Wel opletten als je vooraf zou reserveren, niet alle plekken zijn even mooi, best grote verschillen.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Mooie CP, voor mij 4 sterren omdat ik de plaatsen aan de smalle kant vind. Wat dat betreft ieder z’n ding. Voor de rest alles dik in orde. Jammer genoeg was de foodtruck er niet op kerstavond, dat was voor mij een reden om deze CP aan te doen. Het alternatief, de oirsprong, was dicht vanwege Corona en bezorgde dan ook niet. Dus we komen nog een keer terug op vrijdag voor foodtruck en broodjes op zaterdagochtend.

Perfecte plek, met fijne verharde plaatsen. Erg leuk met die landwinkel erbij! Lekkere dingetjes daar. Keurig en schoon sanitair.

Aantal sterren gebaseerd op normale omstandigheden. Aangezien vooraf keurig wordt gemeld dat ze bezig zijn met herinrichting en het wat rommeliger en modderig is, kan ik alleen maar zeggen dat dat meer dan netjes is. Momenteel zijn er een paar camperplaatsen met stroom en water waar in de zomer de parkeerplaatsen zijn. ja, het sanitair is gedateerd, maar schoon. Zal me ook niet verbazen als daar volgende jaar iets anders staat.

Keurige camping met hele vriendelijke eigenaren. Mooi en schoon sanitair. mooie combi met een bezoekje aan de Wit.

Je kan hier alleen terecht als de camper met belading minder dan 3000 kg weegt. Kon hier helaas niet terecht.

De camping ligt 100 m van ons huis en was een mooie gelegenheid om onze camper daar neer te zetten voor een weekje om uit te proberen, ook omdat we van de aanbieding van 15 euro pd bij 7 nachten gebruik konden maken. Nooit geweten dat we zo’n toffe, schone camping dichtbij hebben. Keurig sanitair en schoon, vriendelijke eigenaren. Ik kan niet iets bedenken wat niet ok is.