@Rekkaba
- 2015
Prachtige camper locatie. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Nette ruime plaatsen. Schoon sanitair, maar bovenal vriendelijke beheerders van het park. Je kunt echt zien dat ze alles in het werk stellen om hun gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden. Een absolute aanrader!!
Een nette camping met een ongedwongen sfeer. Verbazingwekkend mooie omgeving. De camping beschikt over een privé bos waar je heerlijk kunt lopen. Je mag zelf een plaatsje uitzoeken. Vriendelijke beheerders. Kortom. Een aanrader.
Uitstekende nette camperplaats. Schoon sanitair. Ruime plaatsen. Prima prijs kwaliteit verhouding. Een prima locatie om de prachtige omgeving van Epe te verkennen.
Begin mei hebben we hier 2 dagen gestaan. Prachtige locatie. Eigenzinnige camping met diverse verhuurmogelijkheden. Eigenaar Piet en de camping beheerder waren ontzettend behulpzaam, flexibel en vriendelijk. Een aanrader.
Deze camperplaats is echt een aanrader. Alles klopt. Mooie ruime plaatsen. Netjes onderhouden. Speelse inrichting. Prachtig sanitair. Een vrolijke enthousiaste eigenaar. Kortom. Top!!!
Prima locatie om Balk te bezoeken. Een gemoedelijke beheerder, schoon sanitair, zicht op een drukbevaren Luts. We komen hier in de toekomst vast nog een keer.
Sitecode: 92052
Een aantal weken geleden hebben we hier gestaan. Wat een bijzondere camperplaats. De beheerder is erg gemoedelijk. Prachtig netjes en schoon sanitair gebouw. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar je kunt zitten, lezen, tv kunt kijken etc. Nootjes, chips, snoep, wijn, bier, fris verkrijgbaar. Contante betaling in een bakje. Ales op basis van vertrouwen. Waar vind je dat nog. Wij komen vast nog eens terug.
Prachtige plek in Enschede. In de stad, maar toch het gevoel dat je op het platteland bent. Rondscharrelende dieren, een ongedwongen sfeer. Schitterend sanitair. Vriendelijke, relaxte beheerders. Kom graag nog eens terug op deze schitterende locatie.
Prima uitvalsbasis om Hoogeveen en de natuur in de omgeving te verkennen. Ruime plaatsen. Toiletten en douches zijn netjes. In tegenstelling tot eerdere berichten zijn de douches gratis. Voorzieningen voor gezinnen met kleine kinderen zijn aanwezig.
Prima locatie. Ontvangst door een zeer vriendelijke eigenaar. Deze is zeer behulpzaam. We voelden ons gelijk thuis. De bruine koeien grazen vlak langs de camping. Sanitair simpel, maar zeer netjes. Aanrader.
Prachtige locatie. Midden in het bos en gelegen aan een klein meertje. Het sanitair is wat verouderd, maar wel netjes. Een mooie locatie om de omgeving te verkennen. 10 minuten lopen vanaf het centrum van Zuidwolde met veel winkels. Wij konen vast eens terug.
Dit is een aanrader. Bij het water. Vlak bij ee stad. Schoon sanitair. Vriendelijke bediening f. Wat wil een mens nog meer..
Een in één woord geweldige camperplaats. Een historische locatie omgeven door prachtige natuur. Vlakbij het mooie Culemborg. Schoon sanitair.
Fantastische camperplaats in een prachtige omgeving. Alles wat je nodig hebt is aanwezig op deze camperplaats. Een ontzettend vriendelijke eigenaar die er alles aan doet om het de gast naar de zin te maken. Wij komen vast nog eens terug.
Het was goed toeven op deze camperlocatie. Mooie plaatsen. Netjes sanitair. Mooie omgeving.
Met Pinksteren opnieuw hier geweest. Wat een heerlijke plek. Mooi aan het haventje gestaan. Nette camping. Vriendelijke eigenaren. Een echte aanrader..
Prachtige camperplaats met alle voorzieningen voor een lage prijs. Een prachtig natuurgebied en maar een paar kilometer van het centrum van Veendam. Aanrader.
Prachtig gelegen camperplaatsen. Uitzicht over Valkenburg. Vlakbij de kabel en rodelbaan en ruïne van Valkenburg.
Sitecode: 19471
Mooie nette camping met ruime plaatsen. Grote velden. Prachtige omgeving met allerlei fietsmogelijkheden.
Nette camperplaats gelegen aan de haven van het prachtige stadje Hattem. Uitzicht op de haven. Ook hier komen we vast eens terug.
Een prachtige nieuwe camperplaats. Voorzien van gratis douche en wifi. Een super netjes toiletgebouw. Erg vriendelijke ontvangst door de beheerders. Dichtbij het centrum, supermarkt en bioscoop. Ideaal om een paar dagen Zwolle te verkennen. Wij komen vast eens terug.
Nette camper locatie. Rustig gelegen in het kleine dorp Ried. Mooie locatie aan een kleine haven met schoon sanitair.
Ontzettend leuke camping met nette camperplaatsen maar ook overnachtings mogelijkheden in één van de bijzondere trekkershutten of Pipo wagens. Midden in de natuur en toch dicht tegen de stad gelegen. Enthousiaste vriendelijke beheerder. Ongedwongen sfeer. Net sanitair. Een absolute aanrader. Wij komen zeker nog eens terug.
Prima locatie voor een bezoek aan Enkhuizen. Er is een apart camperveld, maar je mag je camper overal op de camping plaatsen. Eenvoudig maar wel net sanitair.. Een aanrader.
Mooie camping met ruime plaatsen, zeer vriendelijk personeel die echt lol in hun werk hebben. Grote supermarkt op 3 km. Langs de rivier prima te fietsen. Mooie omgeving. Zeer schoon sanitair. Aanrader..
Mooie camping met alle voorzieningen. Sanitair niet altijd even schoon. Prachtige omgeving. Vlakbij de stad, park, bossen en een mini dierentuin en speeltuin. Aanrader.
Sitecode: 19826
Prima camping met een vriendelijke beheerder. Hij is met zijn laatste jaar bezig als campingbaas en gaat met pensioen. Super schoon sanitair. Mooie omgeving.
Prima camping. Lekker ongedwongen sfeer. Sanitair oud maar wel netjes. De stad is prachtig en op loopafstand. Naast de camping een prachtig park. Ook kun je prachtig fietsen langs de Elbe.. Aanrader..
Afgelopen weekend het mooie Workum bezocht. Deze camperplaats is van alle gemakken voorzien. Zeer vriendelijke beheerder en mooi en schoon sanitair. Een absolute aanrader..
Wat kunnen wij nog toevoegen aan al die eerder geschreven verhalen. Eigenlijk helemaal niets.. Alles klopt aan deze camperplaats Vriendelijke beheerders, mooie locatie, schoon en net sanitair.. Mooi zicht op de jachthaven.. Aanrader!!
Een echte aanrader. Prachtige locatie. Ruime plaatsen. Vriendelijke eigenaar. Super schoon sanitair. Mooie omgeving. Vlak bij Sneek. Je kunt je boot meenemen of op de camping een bootje huren. Je vaart zo het centrum van Sneek binnen of je vaart richting het Snekermeer. Nogmaals... Een aanrader..
Een camperplaats met een geweldig uitzicht op mooi Dokkum. Schoon sanitair. Het gras en onkruid staat alleen vrij hoog. Dat zou iets beter onderhouden kunnen worden. Voor de rest een aanrader..
Een geweldig mooie camping met echt alle voorzieningen. Bos, water met vaar en zwemgelegenheid. Aqua Zoo en het mooie Bos van Ypey naast de deur. Leeuwarden centrum op slechts 20 minuten fietsen.. De plaatsen zijn ruim opgezet. De nieuwe beheerders zijn uiterst vriendelijk. En.... met de Acsi pas slechts 17 euro voor 2 personen, hond, stroom en gratis douche.. Wij komen hier zeker terug...
Prima camperplaats vlakbij het centrum van Meppel. Zeer vriendelijke beheerder. Ruime plaatsen en niet duur. Echt een aanrader..
Prachtige camping om het mooie Franeker te bezoeken. De Lidl en de AH om de hoek. Als het niet druk is mag je ook gewoon op de camping staan in plaats van op de camperplaats. Restaurant en snackbar aanwezig. Ze komen het zelfs bij je camper brengen. Ook voor de kleintjes volop plezier in het op het terrein gelegen Monkeytown, overdekt zwembad en bowlingbanen. Aanrader..
Prachtige plaats. Een camperplaats met aan beide zijden een haventje. Net en schoon sanitair. Stond er in het hoogseizoen op een zaterdagavond en heb totaal geen last van het café gehad. Een zeer vriendelijke beheerder komt langs om het geringe bedrag van 8 euro op te halen. Wij komen vast eens terug.
Vriendelijke hulp. Wat een mooie locatie. Ik heb op een camping nog nooit zulk mooi sanitair gezien. Voor de camper een ruime verharde plaats. Gratis WiFi. Volendam en Edam op geringe afstand. Vanuit Edam met de bus naar Amsterdam centraal in 35 minuten. Over de dijk zwemgelegenheid. Kortom... Topcamping.
Hele nette plaats met ruime plekken. Vriendelijk geholpen door de havenmeester. Vlak bij het prachtige Spakenburg en een zandstrandje. We komen hier vast eens terug.
Prima plaats met uitzicht op de jachthaven. Prima en schoon sanitair. We komen vast eens terug..