@Roskam
Prima camping met een goed restaurant. We hadden ook een ontbijt genomen. De was laten doen en de sauna zijn wel prijzig.
Wat een heerlijke camping en hele lieve eigenaren! Onze zoon van 4 jaar mocht mee helpen met de dieren voeren. We hebben genoten van de houtgestookte sauna aan het meer. (300 kronen). Vanuit de camping kon je prachtig wandelen. Jammer dat de camping overgenomen wordt en dit leuke Nederlandse stel vertrekt. Bedankt voor de goede zorgen!.
Voor het aanmelden moet je naar een hotel 5 minuten verderop. Er is geen beheerder alles gaat met codes. Het is een ongezellige parkeerplaats. Het springkussen en de sauna zoals vermeld zijn niet bruikbaar. De camping is erg duur voor wat je krijgt. Enige positieve is het gratis gebruik maken van de wasmachine. Wij komen hier niet meer terug!
Prachtige camping aan een meer met nieuw sanitair. Wasmachine aanwezig. Gezamenlijke keuken te gebruiken. Lieve Nederlandse eigenaren . Speeltuintje aan het water. We zouden hier zeker terug komen.
Mooie camping met prachtig sanitair en kook/afwas gelegenheid. Leuke speeltuin en zwembadje voor kinderen. Ideaal inchecken met een automaat.
Prima overnachting! Perfect met stroom en lozen van afvalwater en chemisch toilet. Op zondag verse broodjes te halen bij de bakker. Geen overlast van de trein. Op zaterdagavond hoorde je wel wat mensen op het station.
Camperplaats sinds 2 jaar gesloten.
Camperplaats is gesloten wegens werkzaamheden. Stond nergens aangegeven.