@Sterni49

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Ik heb niets toe te voegen aan de vorige recensies. Geweldige gastheren! Bedankt, Kristina en Jörgen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie plek, maar niet voor het Palinka Festival. Het podium is ernaast en er is muziek tot 2 uur 's nachts.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtige plek. Niets op aan te merken.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Precies de plek die je zoekt. Alle voorzieningen zijn aanwezig en het is erg schoon. Straatlawaai is geen probleem. Ze serveren tapbier en de eigenaar is erg vriendelijk.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Geweldige plek. Bushalte vlakbij.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Erg leuke plek. Behulpzame operator die ook boottochten regelt vanaf het plein naar de IJzeren Poort. Het water was trouwens heet.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie rustieke plek met schoon sanitair. Als welkom gaf de vrouw ons eieren en uien.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Erg fijne plek, vooral dankzij Nina's behulpzaamheid. Altijd aanbevolen.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Alle aanvoer- en afvoerfaciliteiten zijn aanwezig. Elk op een andere locatie. De douche is een kleine caravan waarin we een heerlijk warme douche hadden. Zeer aardige operators.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Het ziet er nog steeds precies zo uit als beschreven in de vorige beoordelingen. Maar Vladimir is een eigenaardige kerel en heel vriendelijk.

(49.7828827, 19.0244140) Dit is de exacte locatie. Rijd achter het hotel aan en meld u vervolgens aan bij het hotel, anders ga ik zonder voorbehoud akkoord met de beoordelingen

We betaalden 22,00 euro eind september. Toiletten matig schoon. Damesdouche gesloten. Voor maximaal één nacht

Geweldig restaurant!

Leuke plek aan het meer. Toiletten oud maar schoon toen we aankwamen. Energie beschikbaar en bij de prijs inbegrepen. € 15,00 ok

Alles was weer geweldig in 2020. Wees niet onder de indruk van klagende kampeerders