@Sterni49
Ik heb niets toe te voegen aan de vorige recensies. Geweldige gastheren! Bedankt, Kristina en Jörgen.
Mooie plek, maar niet voor het Palinka Festival. Het podium is ernaast en er is muziek tot 2 uur 's nachts.
Prachtige plek. Niets op aan te merken.
Precies de plek die je zoekt. Alle voorzieningen zijn aanwezig en het is erg schoon. Straatlawaai is geen probleem. Ze serveren tapbier en de eigenaar is erg vriendelijk.
Geweldige plek. Bushalte vlakbij.
Erg leuke plek. Behulpzame operator die ook boottochten regelt vanaf het plein naar de IJzeren Poort. Het water was trouwens heet.
Mooie rustieke plek met schoon sanitair. Als welkom gaf de vrouw ons eieren en uien.
Erg fijne plek, vooral dankzij Nina's behulpzaamheid. Altijd aanbevolen.
Alle aanvoer- en afvoerfaciliteiten zijn aanwezig. Elk op een andere locatie. De douche is een kleine caravan waarin we een heerlijk warme douche hadden. Zeer aardige operators.
Het ziet er nog steeds precies zo uit als beschreven in de vorige beoordelingen. Maar Vladimir is een eigenaardige kerel en heel vriendelijk.
(49.7828827, 19.0244140) Dit is de exacte locatie. Rijd achter het hotel aan en meld u vervolgens aan bij het hotel, anders ga ik zonder voorbehoud akkoord met de beoordelingen
We betaalden 22,00 euro eind september. Toiletten matig schoon. Damesdouche gesloten. Voor maximaal één nacht
Geweldig restaurant!
Leuke plek aan het meer. Toiletten oud maar schoon toen we aankwamen. Energie beschikbaar en bij de prijs inbegrepen. € 15,00 ok
Alles was weer geweldig in 2020. Wees niet onder de indruk van klagende kampeerders