@Sweetnine80

Een geweldige plek direct aan het water. Ik heb daar alles wat je nodig hebt en voor €15.

Een prima staanplaats met douche en elektriciteit. Het eten smaakte erg goed en iedereen was erg vriendelijk. Een minigolfbaan, een speeltuin en een park zijn vlakbij.

Leuke camping direct aan het meer, zeer vriendelijke ontvangst, schoon sanitair en er is veel te bieden voor de kids.

De cp is enorm en heeft veel te bieden, maar het is ook vrij ver weg van het schot. Sani is top en het strand is echt mooi breed. Je bent snel in Venetië met de boot. Over het algemeen moet je zo'n grote plaats leuk vinden, het is al druk op de paden. Op de hoofdwegen vond ik het met de fietsen etc. verschrikkelijk, je moet heel voorzichtig zijn. Die rijden zonder op te letten.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We vonden het hier leuk. We waren in de 3e rij tegenover het Gardameer en dus rechtstreeks tussen een kleine supermarkt en een kleine winkel met alles wat je nodig zou kunnen hebben. Elke ochtend waren er verse broodjes en het restaurant, met uitzicht op het meer, is goedkoop en heerlijk! Sanitaire voorzieningen waren altijd schoon. De zwembaden waren erg koud. Strandgedeelte klein, maar met zand.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Voor een overnachting OK. Sanitaire voorzieningen oud, maar schoon, douche kost € 0,50 voor 10 minuten. Open toiletruimte en dus erg schaduwrijk bij koele temperaturen. Plaats ligt direct aan de snelweg. Speeltuin is niet leuk en het zwembad is niet uitnodigend.

Sitecode: 19766

Geweldige plek met grote percelen. Toiletten en douches erg schoon. Bijgevoegd zwembad wordt gerenoveerd. Stop voor de poort en in 20 minuten in de stad. Gereserveerd is hier niet, omdat er slechte ervaringen zijn opgedaan.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prachtige plek aan de Moezel, zeer vriendelijk welkom, broodjesservice, douche en toilet schoon, wijn erg lekker!