@Sylke5865

Begin juni hebben wij hier één nacht doorgebracht. Zeer vriendelijke ontvangst, je kunt goed communiceren in het Engels. Sanitair goed en zeer schoon. Schaduwrijke plaatsen. Alleen contant geld. Aanbevolen voor een korte stop om Saint Florent te zien (iets minder dan 2 km verderop)

Wij waren er begin juni. Zeer fijne ontvangst, wij stonden in het mooie open veld (weinig schaduw), er zijn nog plekjes die in de schaduw liggen, deze zijn omheind met hagen. Mooi zwembad. Broodservice. Aan het sanitair zou iets gedaan kunnen worden, maar tot nu toe oké. Aan- en afvoer vlak achter de slagboom. Wij komen graag terug.

Centraal gelegen, met de fiets ben je snel in de stad. Ruimte 30 euro, stroom 5 euro. Alleen contant, ook in euro's. personeel erg vriendelijk. Ruimte en uitrusting Minimaal principe. Pakketten gemarkeerd met afzetlint. Toiletten en douches in containers, schoon. Echter, niet genoeg voor het aantal mobiele telefoons. We douchten in de camper. Aan- en afvoer aanwezig evenals toiletafvoer. Voor ons helemaal o.k.

Mooie, rustige parkeerplaats om te overnachten in de nabijheid van het Volvo Museum. Gratis. Omdat we de verblijfplaatsen in Göteborg niet leuk vonden, zijn we hierheen gegaan en de volgende dag naar Göteborg. Daar stonden we overdag op een normale parkeerplaats voor 6 euro per dag.