@Tobi-on-tour
- 2017
- Bürstner Nexxo T685
- 2015
Eenvoudige parkeerplaats in het bos op een grote weide. Goed rijoppervlak, zelfs bij natte omstandigheden. Prijs per nacht nu 12€ (alleen met munten bij de automaat).
We brachten het nieuwe jaar hier 24/25 door. Het oudejaarsfeest was goed georganiseerd en de tafels en de evenementenhal waren heel liefdevol versierd. Gevarieerd buffet, prijzen gematigd. Geweldig humeur. Zeer aardig en behulpzaam opererend echtpaar. Je voelde je heel goed verzorgd. Standplaats zeer goed onderhouden, goede aan- en afvoer. Ruime barbecuehut met houtvuur voor 12 personen - zeer comfortabel.
De plaats is helemaal in orde. Direct aan het water. Toiletten en douches schoon. Aan- en afvoerklasse. De prijs (19 €) voor een nacht inclusief 2 personen past ook. Douches kosten extra. Ik weet niet wat er is om hier over te klagen. De baas zegt wat hij denkt en dat is maar goed ook
Sitecode: 20177
Vriendelijke ontvangst, heel andere plaatsen, onder bomen, op de wei, aan het water, voor ieder wat wils. Er worden hygiënemaatregelen genomen. Als dat niet werkt, is het niet aan de exploitant, maar aan de kampeerders !!!
Smalle maar leuke plek om Hamburg te bezoeken. Goed sanitair. Vriendelijke telefoniste.
Leuke plek met grote pacelles. Helaas geen afvoer van grijs water mogelijk, hoewel het volgens de beschrijving mogelijk zou moeten zijn.