@VentjeHaarlem
Vriendelijke ontvangst. Veel prefab huisjes. Sanitair toch wel zeer gedateerd. Eigenlijk kan dit niet meer. Alles in het geheel niet erg gezellig. Jammer. Maar dus uiteindelijk zeer matig. Dus maar met twee sterren. Vermijden voor langer verblijf
Fijne camping met geweldig sanitair. Mooi gelegen. Ruime plekken. Vriendelijke ontvangst. Maar niet goedkoop: camper met twee personen plus stroom €30. We zien dit wel best vaak in Frankrijk dit jaar. Het tikt aardig aan op deze manier. Maar goed, nogmaals prima camping
Sitecode: 20340
Grote camping met veel enorme veldjes voor de gebruiker. Ondanks de veelheid aan kampeerders was er toch een rustige sfeer omdat je niet op elkaars lip zat. Lekker tapbier. Basic keuken voor wie wil. Zwembad niet gebruikt wegens matig weer. We vonden het wel stevig aan de prijs met een camper en stroom voor €33,20 per nacht. Sanitair basic. Daarom drie sterren
Wat een vriendelijk stel dat deze camping beheert! Rustige sfeer op de camping. Barretje met basic eten. Heerlijk fietsen langs de Loire. Veel te zien in de buurt. Aanrader ook voor langer dan een paar dagen. Grappig detail: bezoek aan het sanitair wordt begeleid door lekkere ouderwetse Franse rock en blues. waar kom je dat ooit tegen……
We waren hier rond 25 augustus. Heerlijk rustige camping. Wijds uitzicht. Bijzonder hartelijke mensen die hier werken. Zelf op doortocht maar je kunt hier makkelijk langer vertoeven en een mooie tijd beleven. Wandelen, fietsen (pittig steil hier!) of gewoon lekker niets doen. Aanrader dus!