@Wijkjes
- 2019
- Hymer
- Integraal
wat een prachtige plek. Hier ben je echt alleen op de wereld. Wij hebben er 3 nachten gestaan. Plekken om vuur te maken, picknickbanken (wel verouderd maar geeft ook sfeer). droog wc aanwezig. wij hebben hier geen gebruik van gemaakt. vooral de plek, het meer en de rust zorgde voor ons voor optimaal genot. wandelen is wel een beetje saai.
wij waren in het voorseizoen het veld was drassig en daarom op de parkeerplaats gestaan. prima plek. nette droog toiletten aanwezig. hout om zelf verder te kloven. schommels en voetbal doeltjes voor de kids. dik voor elkaar. wiij waren als enige. Vriendelijke man, 1 van de eigenaren. we hoefde niets te betalen omdat het seizoen nog niet was begonnen.
prachtige plek, wat een rust! droog toiletten en vuilnisbak aanwezig. mooie wandelroutes en ook prima te doen voor de kinderen. houtplekken aanwezig overdekt en open.
Vriendelijke eigenaar en de buurjongen. Sanitair zag er goed en netjes uit. Lozen en afval ook goed geregeld. Ruime plaatsen. Vuurkorf en picknickbanken, super. tip: verkopen van haardhout
een parkeerplaats waar je met je camper mag staan. dicht in het centrum. om de hoek een supermarkt en een bakker waar je vanaf 7 uur een lekker broodje met koffie kan halen. zoals eerder beschreven geen enkele voorziening en ook geen prullenbak. Wij betaalde 15 euro voor 1 nacht.
prima camperplek voor doorreis. Toilet kan je er legen. regelmatig vrachtverkeer om te tanken. stukje verderop zit een goedkoop tankstation.
Prima camperplaats aan het stadspark. centrum op loop afstand. We hadden geluk het was bijna vol en in no time vol. 1 nacht gestaan op doorreis naar Kroatië