@Wittenberg
- 2018
- Roller Team ZEFIRO Anders
- 2016
Prima plek, was geen rij ondanks drukte op de autostrada. Voor wc lozen, schoon water en vuil dat water lozen. En dat voor niets! Dankjewel!
Prima plek voor een 1 nacht. Mooi en goedkoop zwembad naast de parking. Met meerdere glijbanen, baantjes en springtoren. Veel completer dan bij de meeste campings! Wc op het terrein, maar we hebben niet gekeken of het open was. Lekkere pizza en pasta in de straat bij Carlo's ristolounge. Swarovski museum dichtbij, ook leuk met kinderen! 4 sterren vanwege de auto's die soms voorbij scheuren.
Mooie camping met modern en schoon sanitair. Ligging aan Titisee is heel mooi. 's Ochtends vers brood tussen 8.00-10.00 uur. 3 gratis leenauto's en je kan per dag 1 uur een sub of waterfiets gratis lenen. De plekken zijn klein en omdat je met de rug naar de weg staat geen contact met de buren zoals op een 'veldjescamping'. Je kan niet reserveren, dus het is een kwestie van geluk hebben met je plek. Prijs 58 euro: 2 volwassenen, 2 kids en 1 hond.
Wat een fantastische plek! Voor alle leeftijden vermaak, zeer vriendelijke mensen, lekker uit eten en dan ook nog eens een prachtige plek voor de camper! Per nacht 5 euro, zonder stroom en water, maar met douche en toilet. Inclusief stroom en water 12 euro. Ezels, paarden en ganzen naast de camper. En op de kinderboerderij ook van alles te doen: quad rijden, traktor rijden, treintje, paardrijden etc. Gratis wifi. Genieten met een grote G!
Prachtig gelegen camping. Gezellige horeca. Mogelijkheden tot het huren van allerlei boten: van kano's tot luxe sloep. De camping wordt flink vernieuwd met extra camperplekken, huisje(s?), nieuwe speeltoestellen. 5 minuten fietsen naar de dichtstbijzijnde supermarkt (AH). Leuk centrum en openlucht zwembad en tennisbanen om de hoek. Camperplekken zijn niet groot en aan de prijs, maar de ligging is fantastisch.