@WybK

2005

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De camping ligt in een prachtig woestijnachtig gebied. Alles is op de camping aanwezig. Er is een keuken met koelkast, vriezer kookplaat en wasmachine beschikbaar voor de campinggasten. Hier wordt niets voor in rekening gebracht. De beheerders zijn bijzonder aardig en behulpzaam. Wij en nog 4 gasten werden zelfs getrakteerd op een tour naar La Almonda, voor een bezoek aan het museum Casa de Miguelé, en aan de Ermita de Santa Quiteria.

Aanrader!! Wij vonden het hier fantáástisch. De ontvangst was uitzonderlijk goed: de eigenaresse was uitermate vriendelijk en nam alle tijd. Haar aardige man bleek later ook alle tijd te nemen voor een praatje en uitleg over koeien en de boerderij. Ruime plekken, een aantal plekken verhard, meeste op gras. Prachtig uitzicht. Goeie wifi!! Toiletvoorzieningen worden nog uitgebreid. We komen graag terug. Bep en Wyb, Oegstgeest

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Prima plek, direct aan het Pieterpad. We konden er een paar dagen eerder dan 1 april, toch terecht. De eigenaar deed nog extra z’n best om warm water mogelijk te maken en dat lukte. Hoed af!!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Op zich een prima plek. Geen voorzieningen. Volgens de borden is de prijs nu €5,50 p.p. voor 2 pers. dus €11,00. Dat is wat veel voor zo’n plek.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Grote open ruimte met gras en verharding voor camperplekken. Veel ruimte per plek. Uitstekende voorzieningen in ruim gebouw. Hele goeie wifi. Aanrader!!