@Zeeheer
- 2017
Camping is prima, vriendelijke gastheer, stroom, toilet legen, grijs water legen en water. Genoeg voorzieningen dus op een gezellig klein veld.
De plaatsen zijn erg smal, waardoor je tegen de camper naast je aankijkt. Ook de ruimte tussen de rijen is erg klein. Geen toilet of douche. De Wifi doet het vaker niet dan wel en dan vaak maar voor 10 of 20 minuten. De omgeving is prachtig.
vandaag 14 juni, geen lozen afvalwater en toiletcassette.
Aantal plaatsen op groot parkeerterrein. Wat lawaai van treinen. Prachtige wandeling langs riviertje. Mooie binnenstad op loopafstand.
Deze recentie bevat geen tekst.
Goede paats om van hieruit Bolzano te bezoeken. Bushalte naast parkeerterrein. Betalen per uur.
Deze recentie bevat geen tekst.
Mooi plaatsje achter de school. 's Morgens wat druk met auto's van leerkrachten en wegbrengende ouders. Rustig. Mooi stadje, gemakkelijk dicht bij snelweg. Inname water moeilijk.
Deze recentie bevat geen tekst.
Grote parkeerplaats bij stadion. Geen voorzieningen, behalve toiletten. Vrij onrustig door de weg die erlangs loopt. Goede fietstocht langs de Rijn aan twee kanten.
Deze recentie bevat geen tekst.
Gigantische parkeerplaats, waar wij met nog 1 andere camper de nacht doorbrachten. Mooie wandelomgeving.
Prima plaats, lekker rustig. Op loopafstand van een prachtig oud stadje. Het legen van de toiletcassette is alleen mogelijk in combinatie met waterinname voor € 2,00.
We konden gewoon op de oude plek staan, het bord voor camperparkeren staat er nog steeds. In februari tijdens de vorst geen water, lozing cassettetoilet verstopt en erg vies. Mooie wandeling naar mooi dorp.
Rustige plaats, tegen het dorp aan. Zelfs tijden de vorst in februari was er water te tappen. Toiletgebouw gesloten vanwege de vorst, maar dat is geen probleem. Lozen water en cassette prima. In winter € 7,50, mooi prijsje.
Vanwege de vorst begin februari was het water afgesloten. Lozen van toiletcassette niet mogelijk omdat de afvoer helemaal verstopt en smerig was. Na het bezoeken van de stad zijn we doorgereden naar RocheHaut, een prachtige camping!
Mooie plaatsen, zeer vriendelijk eigenaar. Tijdens de vorst in februari konden wij water bijvullen uit zijn eigen huis, omdat de rest was afgesloten! Eigenaar vindt het echt leuk, vertelt over wandelingen en dergelijke. Aanrader!
Prima plek om Doesburg te bezoeken. Op Loopafstand van het mooie centrum. In de winter gratis, stroom via betaalautomaat.
Mooie plek aan stromende beek, vriendelijk personeel in restaurant. Een aanrader! Op loopafstand van het centrum en prachtige routes in de omgeving.
Prima plek om je cassette te legen. Goed geregeld!
Prima plek met alle voorzieningen. Broodjesservice, dicht bij winkels, bus naar centrum van Aken. Vriendelijke bediening, veel informatie over evenementen en dergelijke.
Prima plek voor een nachtje, naast een woonwijk. Redelijk rustig voor de zaterdagavond.
Mooi uitzicht, rustige plaats, 's nachts donker. Prachtige wandelmogelijkheden.Op loopafstand van winkel en restaurant.
Rustige plek langs kanaal. Op loopafstand van prachtig oud dorp.