@Zutt

Ja
2014

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Wat een prachtige omgeving en wat een hartelijke ontvangst! We bleven maar één nachtje omdat we op doorreis waren. Maar ik kan me voorstellen dat we hier een keer terug komen wat later in het voorjaar. het restaurant was gesloten, maar daarom werd de mogelijkheid geboden om een maaltijd in de camper te krijge. Nou als dat geen service is?

een prima Camperplaats zonder voorzieningen. wat er wordt geschreven over de kosten klopt niet! parkeren is gratis overdag alleen tussen 19-24 uur moet er betaald worden dat is dus 5 euro per nacht. de omgeving is prachtig, je kunt er heerlijk wandelen en er zijn diverse restaurantjes in de buurt. geen winkel dus zorg dat je wat voorraad bij je hebt.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

wat een ontzettend aardige eigenaar is Luiz! zeer behulpzaam, hij rijdt je zelfs voor bij vertrek voor beste route! Net en schoon sanitair en een kleine bar waar je met elkaar iets kunt drinken. En s morgens kregen we een vers brood bij de camper bezorgd!Het is een leuk plekje om een paar dagen te vertoeven. De camping eigenaresse nam ons voor een rondleiding mee naar de plaatselijke kunstenaar op een kleine boerderij. TOP!

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Sitecode: 20208

prima camping, wij waren hier 1 nachtje. alles netjes schoon en aardige mevrouw bij de receptie. prima verharde plaatsen voor de camper met groen eromheen. alleen de in en uitgang is iets krap, maar was toch goed te doen met onze camper van bijna 8mtr met nog een fietsenrek.