@biggi.womo
We hebben er drie heerlijke dagen doorgebracht en waren dolenthousiast. De camping is prachtig aangelegd, met ruime staanplaatsen en een uitstekend onderhouden gazon, net als het sanitairgebouw. Bovendien ligt het strand vlakbij, wat voor ons belangrijk was, en iedereen is erg hondvriendelijk.
Toen we via een grindweg aankwamen, waren we teleurgesteld dat de foto's die direct aan het meer waren geplaatst, niet overeenkwamen met de camping. Er stonden al een paar campers geparkeerd op een heuvel, weg van het meer, dus we zochten een andere plek op. Wat jammer.
Geweldige overnachtingsplek met een prachtig uitzicht op het meer. Ideaal voor een wandeling naar de waterval of verder naar het noorden. Wandelen met een hond is lastig.
We hebben vier heerlijke dagen doorgebracht op deze camping direct aan zee. Onze plek was prachtig gelegen en het personeel was erg vriendelijk en attent. De toiletten waren altijd erg schoon en de douches waren ruim genoeg om alles gemakkelijk op te hangen. Eén klein detail weerhield ons ervan om vijf sterren te geven. Het huidige saldo op de kaart wordt niet weergegeven, wat jammer is. Dit zou beter kunnen.
Wij waren er drie dagen. Alles was werkelijk geweldig, een supervriendelijke ontvangst, ruime plaatsen, een rustiek restaurant en sensationeel mooi sanitair. Wij komen graag nog eens terug.
We verbleven één nacht direct aan de oever van de Elbe, het uitzicht was echt geweldig. Hier moesten wij echter €55,- voor betalen, niet bepaald een klein bedrag. Vervelend was dat je douchebonnen alleen met contant geld in een automaat kon krijgen. Niet oké voor de prijs van het hoge standgeld. Het zou wenselijk zijn om er enkele wielbases voor te plaatsen, zodat je de soms erg lange weg naar de douche kunt fietsen.
De locatie van het veld is geweldig, een geweldige omgeving om te verkennen. De prijs is hoger dan aangegeven. In het weekend zijn de plaatsen bijna altijd volgeboekt. Een ander servicehuis zou wenselijk zijn.
Een geweldige, rustige parkeerplaats direct aan het meer. Het uitzicht is fantastisch. Er leiden diverse mooie fiets- en wandelroutes langs. Er is een steiger met een ligweide om te zonnebaden. Daarachter bevinden zich een douche en toiletten. Altijd mijn plezier.