@camp.joco
- 2021
camping op zich is wel voldoende maar een vreselijk slechte en onvriendelijk ontvangst. Bij aankomst receptie aanwezig maar moesten toch maar twee uur. wachten. Na twee uur werd er gezegd dat onze camper van 8 meter niet kon staan. terwijl er al een camper stond van meer dan 8 meter. Na veel aandringen mochten wij toch blijven staan. Mijn advies doorrijden of een andere camping zoeken.
prijs op de NKC app klopt niet. Wij moesten per nacht 49 euro betalen. wel de hoofdprijs.
vreselijke camping geen ster waard. Veel camperaars reden hier vast in de modderpoelen zonder dat ze vooraf gewaarschuwd werden. Restaurant en keuken gerechten ronduit slecht. Winkel op de camping te laat open en zeer onvriendelijke winkel bediende. Ronduit gewoon slecht als punt een 4.
camping met een prima modern sanitairgebouw. klein strand met enkele mooie plekken recht aan de kust. Jammer dat het strandje ook als honden uitlaat gebied wordt gebruikt.
slecht veel te drukke cp. bij aankomst weer gesloten en vol. campers staan veel te dicht op elkaar. Rijd in het vervolg gelijk door.
prima doorreis camping. vriendelijke eigenaar.
grote camping met veel voorzieningen en ruime plekken. min punten je betaalt in het laagseizoen de hoofdprijs en moet voor electra nog bijbetalen. electra is ook al een verdien model hier. internet is gratis maar totaal waardeloos iedere twee minuten is de verbinding verbroken.
informatie klopt niet. stonden voor een gesloten camping opent pas op 28 maart.
7 oktober camping gesloten volgens de NKC app zou hij open zijn.
geluidsoverlast van continu draaiende motoren van de veerboot. ook geen drinkwater beschikbaar.
mooie minicamping in de polder aan het water. vriendelijke ontvangst van de eigenaar. veel vaste kampeerplekken niet echt een plek voor camperaars.
slecht georganiseerde camping. op de avond voor onze vertrekdag wilde wij gaan eten op de camping. Werd er zonder opgaaf van reden verteld dat dit deze dag niet ging. Terwijl de menukaart er hing en het partytent deel waar de horeca was ook gewoon open was. Super balen en waardeloos. Geen aanrader deze camping.
Bij Frederiksberg 3 km verderop is een veel mooiere gratis camperplaats aan een meer.
prijs 40 euro inclusief stroom. Oppassen op de weg in het laatste stuk naar de camping. Er zijn twee hoge verkeersdrempels die niet aangegeven zijn.
camping met goed sanitair. mooie ligging recht aan de Moezel. jammer dat de campers en caravan verplicht allemaal in de zelfde richting moesten staan zodat dit er ten opzichte van de zon geen schaduw was met 34 graden. Ook moest er extra bovenop de prijs van 35 euro per dag nog extra voor stroom betaald worden voor campers
komen voor een gesloten poort camping hekken dicht. niet erg klantgericht.
camping voldoet naar mijn mening niet aan de drie sterren die ze voeren. Zijn niet klantvriendelijk. Afwassen met koud water. Douchen met een zijk stroompje aan veel te warm water dat niet te regelen is. verder wel een grote camping waar altijd wel plaats is. Wasbakken waar nauwelijks water uit komt. niet echt een aanrader.
Waardeloos komen aan niemand te zien bij navraag bij een naast gelegen camperplaats waar alleen Spanjaarden stonden. Blijkt dat deze camping totaal onbetrouwbaar is. Geen aanrader weg blijven is mijn advies
mooie grote terras camping. Geen Acsi camping wel WiFi inbegrepen.
mooie camping onderin de bomen net buiten het centrum. jammer dat terrass en zwembad nog dicht waren. En weer klopte de coördinatie gegevens in de app niet. kwamen in het centrum terrecht met smalle straatjes waar je met de camper liever niet komt.
prima rustige plek om te overnachten. Jammer dat de coördinatie gegevens niet kloppen kom je uit in het centrum van Abbeville.
was met mijn camper van 8 meter en 3650 kg. vanwege het gewicht niet welkom
Mooie camping met ruime plekken en mooi sanitair. jammer dat er geen loosput is voor afvalwater.
vreemde camping .toiletgebouw zonder warmwater,wc papier,wc brillen. geen handdispencers met zeep. niets om je handen te drogen. niet toegankelijk rond 8.00 uur vanwege schoonmaakster. Afwassen ook met koud water. wordt je door de struiken naar een andere plek gestuurd. Ook veel steek insecten.
alleen parkeren overdag en daarna wegwezen.
grote erg drukke camping. wel goed sanitair en recht aan nhet strand. Als je op de rotonde de juiste afslag neemt is de camping prima bereikbaar
prima camperplaats om de stad te bezoeken. vriendelijk mensen bij het tankstation en een goed gesorteerde Sparwinkel met redelijke prijzen.
Geen aanrader zeer slechte weg er naar toe waar tussentijds geen richting staat aangegeven . zijn vast gereden op een weg waar niet te keren viel. Sanitair op de camping is vreselijk slecht en vies Hebben er een nacht gestaan toilet en douche in eigen camper gebruikt. Andere dag snel vertrokken.
prima camping voor Spaanse begrippen alleen zeer slechte WiFi.
Een prima plek als je op doorreis bent. verhard afgeschermd terrein. alleen geen toiletten. van ongedierte niets meer geconstateerd. let op de aangegeven route bij aankomst is gewijzigd in eenrichtingsverkeer doorrijden en achter het schoolgebouw doorrijden.
mooi aangelegde minicamping rustig gelegen met ruime plekken. prima sanitaire voorzieningen en verlicht terrein. vriendelijke ontvangst.