@camperaars

Lid van Campercontact sinds 2017

Leuke plaats, steenworp afstand het zwembad waar je je moet aanmelden. Leuk zwembad; je krijgt €1korting als je er staat. Stroom 50cent per kWh, schoonwater tanken kan gratis, kraan opendraaien, knop indrukken en dan 2 min wachten, dan herhalen; dat gaat na elke 10 liter. 2 min fietsen supermarkt, 15 min centrum.

Leuke camperplaats met stroom 50 cent voor 6 kilowattuur, losplaats voor wc gratis. Schoon water 1 euro per 100 liter. Geen douche of wc, tenzij je gaat zwemmen in. Het zwembad 5 meter van de plaats. Leuk zwembad zowel binnen als buiten. Centrum is 10 minuten fietsen, met leuke eetgelegenheid. Supermarkten op 30 minuten fietsen en bij de McDonalds is gratis wifi. Er zit ook een automaterialen zaak ei de obi.

Als je van rust houdt met weinig voorzieningen dan moet je hier zijn. Er is wel een speeltuin bij, maar dat stelt weinig voor. Zwembad (overdekt en buitenbad) is 45 minuten fietsen. Ook van centrum de zee zit geen strand bij, niet zoals je verwacht. Voor gezin met kinderen zou ik.niet doen. Puur een camperplaats met paar voorzieningen voor de oudere generatie.

Camping is leuk voor kids van 2 tot 18. Leuke speeltoestellen en hoge klimtoestellen. Ook animatieteam is leuk. Strand in 1 minuut lopen. Internet is erg traag en slecht bereik voor 4 euro per 24 uur. Douchen kost 20 cent per 2 minuten. 15 minuten fietsen van overdekt zwembad bistro kun je goed eten. Alleen campingwinkel is duur. In Burg is genoeg te doen. en kopen 15 à 20 minuten fietsen.

Informatie op hun site klopt niet helemaal. Wij kwamen daar aan in de veronderstelling dat het zwembad en speelparadijs gratis waren bij een staanplaats. Dat geldt alleen voor staanplaats tegen de dijk aan voor maar een nacht, daarna is het de dure plaats van 30 euro nemen aan strand. 30 euro en dan is het zwembad en speelparadijs ook niet meer gratis. Wij zijn weg gegaan.

6-9-2015 hier gestaan. Is wat krap maar beetje daar kom je wel uit kwa staan. normaal een rustige plaats om te staan. allen vanwege jaarlijkse dorpsfeest veel overlast gehad jongeren en muziek tot de volgende de morgen. gratis staan en stroom als je er ook eet. het eten daar is goedkoop maar ook erg lekker e. Je krijgt veel! ook de gastvrijheid is om door een ringetje tehalen! mooie omgeving!

7-8-2015 hier gestaan. een mooie doorreis plaats. Qua verkeersgeluid geen last gehad. Betalen bij parkeerautomaten. 5 euro per 24 uur. Stroom apart betalen, 1 euro per 6 uur stroom. Mooie plek voor stadsbezoek. Winkels op zeer korte loopafstand. Geen overlast van hang jeugd. Er is een groot wandelgebied voor honden bij. Groot park. Wc's zijn er wel. Gesloten om 21 uur. Voor de rest alles basic.

Het is een parking bij zwembad. Binnen- en buitenbad. Wij waren hier op 27-8-2015, heerlijk gezwommen in buitenbad voor 3 euro p.p. Mooie grote ligweide met speeltoestel en 3 verschillende baden. 1 diepbad met 3 duikplanken, een kinderbad met glijbaan en een pierebadje. Je kan warm douchen voor 1,50 euro bij openingstijden. Eten kun je goed in het plaatsje Becks.

Mooie camperplaats, alles netjes en schoon. En vrij ruime plaatsen. op de officiële camping er naast 5 min lopen is een grote speeltuin met pierebadje voor de kleinste. helaas is de supermarktje en de snackbar opde camping wel erg prijzig maar het dorpje ouddorp is 15 min fietsen met de alberthijn en hema edz. bij brouwersdam kun je de camper van 8 tot 22uur op het strand staan voor de watersport.

Wij hebben hier op 19-8-2015 gestaan. er is veel lawaai van de treinbrug als de trein er over rijd en het verkeer. het is een plek voor doorreis om ff snel een overnachting te doen. niets meer. het enige handige is de stad in de buurt. als de gemeente een echte mooie camperplaats wilt maken doe dat net als Maassluis aan het water en er zijn vast mooiere plekken in Vlaardingen. daan & diaan