@dienst
Prima camping, zeer schoon en goed onderhouden sanitair, lekkere douches. Gastvrij ontvangen en we konden op de vertrekdag nog wat langer blijven om rond te fietsen op de Veluwe. Vanaf de camping kun je direct het bos in of gaan fietsen, knooppunten netwerk loopt pal langs de camping. Wij waren in het najaar, ondanks neerslag werd camping niet drassig. Voor hoogseizoen vinden wij de plekjes wat krap.
Uitstekende camping, mooi uitzicht over het fjord. Heel schoon sanitair en douches, hele camping goed onderhouden en prima plek bij slechter weer. Wifi is matig.
Mooie plekken aan het water. Weg is erg dichtbij. Sanitair is oud, verlichting wc, slecht. Capaciteit wc's past niet bij het aantal plaatsen. Camperplaatsen zijn verhard maar bij regen kun je een plas voor je deur hebben. WiFi is prima
Ruime camping. Zelf plaats kiezen is fijn. Uitzicht is mooi. Sanitair is nieuw en heel schoon. Eigenaar heel vriendelijk.
Fijne plek, schoon sanitair. Nederlandse eigenaar die je vriendelijk te woord staat. Weg hoor je wel maar niet storend