@dogs

Een locatie beoordeeldβ€”7 maanden geleden

klein zwembad . € 88 per nacht betaald . oude sanitaire. Geen aanrader .

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 1 jaar geleden

Weer een fantastisch verblijf op deze cp. Het heeft ons aan niets ontbroken. Zeer aan te bevelen.πŸ‘

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 1 jaar geleden

Voor het tweede jaar genoten van ons verblijf en direct voor het volgende jaar geboekt. Wat een fantastische cp en zorgzame beheerders. Het heeft ons aan niets ontbroken. TopπŸ‘

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Ook voor grotere campers aan te raden. Bakker in het weekeinde 700m. Berger camping artikelen winkel 800m, zeker de moeite waard. Trier is het bezoeken waard. Heel rustig kunnen slapen, cp waar je voor terug komt.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 2 jaar geleden

We zijn er weer, heerlijk om hier te overnachten. Iedereen is bezig aan of om zijn camper. Allerlei nationaliteiten, grote en kleine campers. Huizen op wielen en eigenbouw . Rondlopen is gezellig. Op weg naar het zuiden een prima stop.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 2 jaar geleden

Wat een heerlijke cp. We zouden 1 dag blijven en het werden er 8. Achter camping Eden een honden uitlaaplek waar ze los kunnen ravotten. Mede daardoor langer gestaan.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 3 jaar geleden

Ook wij ( niet Duitser) hebben geserveerd een jaar geleden . Bij reservering vermeld niet tegen de muur ivm geen zon . Aanbetaald daarna bevestiging gekregen . Maar bij aankomst en toch geen plaats in de zon . Terwijl diverse witte kentekenplaten op de zelfde plaat staan als vorige jaar . Mooi in de zon .Douche kost 1€ komt weinig water uit . Maar ik moet wel bekennen een mooie camperplek Maar de ligging???? wij hebben het hier gezienπŸ‘‹πŸ‘‹

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

Aan de Heer Kleiner Muck, Ik begrijp uw negativiteit niet wat u schrijft over deze prettige camperplaats . Dat verdient de eigenaar niet . Wij staan hier nog steeds met veel plezier. Preis-kwaliteit is prima en wij komen zeker nog terug.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 7 jaar geleden

Adres moet zijn Metge en niet Matge