@drolli

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Heerlijk rustig. vriendelijke eigenaren. we kregen bij aankomst 2 eitjes. 2 Nette en schone toiletten en ook 2 nette en schone douches. Als de wasbak klaar is komen we zeker terug.

Heel gezellig ! Alles goed verzorgd. Nauwelijks of geen contact met de beheerder. Het ijs was lekker.

Net als verleden jaar genoten van deze camperplaats en de gastvrijheid van Ellen en Ruud. Superschoon sanitair en ruime plaatsen vlakbij het bos. Ook de frietkar kwam langs op vrijdag.

Gezellige, warme, belangstellende en meelevende beheerders. Alleen daarom krijgen ze van ons al 5 sterren. Schoon sanitair met ruime voorzieningen.

Camping met een hele goede en gezellige sfeer. Alles ziet er prima uit. Goede gastheer en gastvrouw. Jullie krijgen van ons vast 5 sterren, omdat we weten dat je volgend jaar ook je grijs water kwijt kan.

Alles is al gezegd. Fantastisch ! wij hadden het geluk, dat de patatboer met zoete frites, kroketten enz. op de camperplaats kwam staan op vrijdag. En wat een mooie kunstwerken en verzorgde tuinen met jeu de Boule-baantje waren er. Ook iedere dag de nieuwe krant te lezen (of even halen) in de huiskamer. Super !

Goed verzorgd. Superschoon toilet. Alles is al gezegd. Heerlijke dagen hebben we er gehad. Dankjewel ! 🐄

Vanwege de Corona te weinig douches, waar je voor die 4 minuten ook nog eens 50 eurocent moet betalen. Wel een gezellige camping, zeker voor kinderen, die nu niet de hele dag achter hun mobieltje zitten. Mooie natuur. Wel jammer, dat de hond heel vaak en irritant blaft. We hebben een heerlijke week gehad met onze camper !

Keurige camping/camperplaats met goed verzorgd sanitair. Vriendelijke eigenaren en mooie fietsomgeving. Ruime plaatsen, ook voor je camper, dus dat is een paar euro meer wel waard.

Keurige ontvangst door Angelique, die alle tijd nam ons wegwijs te maken op dit mooie terrein voor campers en caravans. Veel nieuw aangelegde mooie camper-plaatsen, waarvan er vreemd genoeg veel leeg bleven. Heerlijk warme douches met een krachtige straal. Kokend heet water voor de vaat. Ons plan was, hier 2 nachten te staan, maar het werden er 8. We stonden er prachtig vrij,midden in de natuur. Geweldig fiets-en wandelgebied. Vanwege ligging in

Een heerlijke ruime plaats met alle voorzieningen. Erg mooi hier. Jammer, dat de weg enigszins te horen is, maar dat moet je voor lief nemen tegen zo’n schappelijke prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Alles uitstekend, zoals de voorgangers schreven. Geen toilet, douches enzo, maar daar is de prijs ook naar. Plaatsjes zonder scheiding. Toch een camperplaats om nog eens terug te komen.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Vriendelijke en prettige mini-camping met keurig sanitair. De douches waren heerlijk warm en wat fijn, dat we ook ons vaatje met flink warm water konden doen. Zeker nu de kraan het niet deed bij ons eerste tochtje met ons campertje. En leuk zo’n praktisch winkeltje met vers fruit, groenten enz. We hebben het naar onze zin gehad.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

We wensen jullie een gelukkig nieuwjaar en een goed seizoen toegewenst ! jullie hadden nog een 10 tegoed. De vorige beoordeling had ik te vroeg geplaatst. De gastvrijheid was super en hadden we inde beoordeling niet meegerekend.

Prima locatie met keurige en handige voorzieningen. Het is er heerlijk rustig.

Prima plaats ! Heerlijk fietsen en wandelen gelijk vanaf de camperplaats. Nu was het bloemenveld achter je camper al leuk, maar we komen vast nog een keer als alles in bloei staat.

Vriendelijke plaats, waar omheen een brede mooi aangelegde haag, dus nauwelijks wind. Handig, die grote winkel ernaast, waar van alles te koop is, zie hun website. De omgeving is ook erg mooi.

Fijne plaats hier om te relaxen. Heel rustig en nergens last van. Jammer, dat je zo dicht op elkaar staat. Maar alles is keurig verzorgd. We komen zeker een keer terug. Jacqueline, bedankt voor de gastvrijheid !

Het was weer geweldig !🤙😊🇳🇱

Wat een rust hier bij Schokland. Fijne mensen, die Sjoerd en Mathilde.

Ongecompliceerd, vriendelijk en voorkomend. Op zaterdag een lekkere pizza voor 5 euro.🤙

Een week heerlijk gestaan hier. Lekker tot rust gekomen in deze rare coronatijd. Je moet wel genoegen nemen met alles in 1 ruimte voor douche, toilet, wasbak en was- en droogmachine, maar het is er. Kim is altijd tot hulp bereid en heel vriendelijk en hartelijk. Van de paarden, die om 5 uur weer op stal gaan, weinig of geen last gehad. Mooie uitvalsbasis om Amersfoort te bezoeken.

Leuke ontvangst door de gezellig babbelende eigenaar. Hoewel de camping helemaal vol stond had hij voor een nachtje wel een klein plekje voor ons campertje. Nog tegen de avond kwam er toch een officiële plaats vrij. Later moesten we vanwege een reservering weer verkassen, maar kregen toen de mooiste plek van de camping met prachtig mooi en weids uitzicht. En wat een mooi en ruim sanitair. We komen

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooi uitzicht en heel veel rust omdat er alleen bestemmingsverkeer langs komt. Geen last van vliegen gehad en ook geen last van stallucht o.i d. gehad. Leuk, dat hier af en toe wandelaars of fietsers zelf gezette thee of koffie komen drinken. Of het toilet gebruiken. Alles is super schoon. Houden zo ! Gift in het potje !

Heerlijk rustig op deze historische grond. Schoon sanitair en een lekker pilsje op het terras. Heerlijke fiets- en wandelomgeving. Zeer vriendelijke en zeer voorkomende mensen. Wij voelden ons er heel erg thuis. We stonden er op de warmste dag van het jaar 2018 wel een dikke week heerlijk onder de notenbomen.

Leuk plekje, maar wel prijzig.

Hier hebben we goed geslapen. Wel worden hier veel honden uitgelaten, maar hierdoor hadden we leuke contacten met de bewoners hier. Leuk zo bij het water. Het glasmuseum hebben we gelijk bezocht. Fietsen kan je vol op hier.

We hebben hier heel rustig gestaan. Eerst wat achteraan, maar daar belemmerden veel struiken ons uitzicht. Dus zodra er plaats was zijn we een stukje opgeschoven. Zo keken we op de enkele bootjes, die er in oktober nog waren.🚣🏽‍♂️👨‍🦳👍

Eind augustus waren we hier. De perenboomgaard er naast lokte uit om een peertje te eten. Jammer, ze waren nog niet rijp. Ik heb ze vereeuwigd. De peertjes hebben op de voorpagina A4 groot, op ons kerkblad “De Tweestroom” gestaan. Op 4 november was het “Oogstdienst”.🍐🍐🍐👍 Het koffiedrinken met elkaar was ook heel gezellig.🍰

Fijn te weten, dat hier wel plaats zal zijn op zo’n groot terrein. Het centrum is vlakbij. Je kunt hier weer flink inkopen doen. En als je nog een nacht gestaan hebt om te fietsen enz. Weer verder te gaan.

Leuk plekje. Je staat wel schuin. We komen nog eens terug als dat kan. Leuke stad. Volop fietsgelegenheid.

Goed geslapen en een stukje langs de Waal gewandeld. Voor fietsen is er vol op gelegenheid. Heel leuke stad. We komen nog eens terug voor een rondje GOOTSPOKEN. En wie weet nog eens van die fijne schoenen kopen. 👍

Hier zit je echt op ‘t gemak. Fijne mensen en het gemak is schoon. Toen de WiFi het bij aankomst niet deed, werd er gelijk en met succes naar gekeken.😜

Klein, maar fijn. ‘s Nachts wordt er brood gebakken. Dus vanwege de veiligheid moeten er niet meer dan 3 campers staan. Jammer voor de 4e camper, dat hij hier niet kon slapen, toen hij 23.00 uur aan kwam rijden.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Eerst aanmelden, dan een plaatsje zoeken. Dom van ons, ja dat kan als je uit de vrije natuur komt, maar de aardige beheerder is zuinig met zijn grasmat. Alles super!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Perfekte camperplaats, jammer dat men zich niets aantrekt dat er maar 4 mogen staan. Met hemelvaart 25 campers. Op die manier verzieken wij het voor ons zelf.

Gezellige GOP, met veel voorzieningen en vriendelijk personeel. Iedere dag een andere wifi-code. De dag dat wij er waren was er een samenkomst van 175 vliegtuigen uit heel Europa.

Wel mooi gestaan, maar geen voorzieningen, terwijl we 10 euro moesten betalen. Voor toegang zwembad, waar we konden douchen, ook 10 euro en voor de borg van de sleutel ook nog eens 10 euro. Na gesprek met de vriendelijke badjuffrouw hoefden we 30 euro voor 4 nachten te betalen.

Een gezellige, leuk ingerichte camperplaats met goede voorzieningen en mooi uitzicht. Maar oh, wat jammer van die vliegen. Daar hadden wij wel last van.

Fijne overnachtingsplaats. Zeker om hier vandaan langs de Neckar te fietsen. Gezellige stad, de moeite waard om te bezoeken.

Sitecode: 19795

Fijne plaats, zo dichtbij de Neckar. Wel opletten hoe je er naar toe rijdt vanaf Lauffen. Een tunneltje van 2.70 m hoog, waar wij met onze camper van 2.80 toch net, net onderdoor konden. Veel plezier van het zwembad gehad.

Mooi uitzicht op de Elbe, waar de honden uitgelaten worden. Kan af en toe hangplek zijn. Openbaar toilet 50 meter, als hij geopend is. Leuke stad. Heerlijk langs de Elbe gefietst. Naast de plaats een mooi wandelpark. Je kan het fietspontje zien varen. Dus veel fietsmogelijkheden.

Het lijkt meer op een camping, zo heerlijk en vrij wij daar gestaan hebben met uitzicht op het meer. Daar is de prijs dan ook wel naar. Schoon water is verkrijgbaar evenals het legen van vuilwatertank. Zeer aardige jonge beheerder. Even rust hier. Een concentratiekamp "Stalag IV B" is in omgeving te bezoeken.

Mooie rustige plaats. Heerlijk om even bij te komen. Toiletgebruik is mogelijk in het cafe. Ons haar is er verleden jaar en dit jaar weer prima geknipt. Vriendelijke mensen.

Rustige camperplaats langs de Neckar. Vriendelijke buurtbewoners. Aldi en restaurant vlakbij. Naar het centrum is het een stevig kwartier lopen. Leuk stadje en je kan hier vandaan leuk fietsen langs de Neckar.

Rustige plaats. Te klein, dus camper dwarsgezet. Jammer, dat er geen mogelijkheid is om bij het dorpshuis van hun faciliteiten gebruik te maken. Eventueel tegen vergoeding.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Keurige camping. Gastvrije en behulpzame beheerders. We komen zeker terug.

Leuke plaats. We hebben er rustig geslapen. Altijd activiteiten te zien. Stadje vlakbij.