@egly

we kwamen op 07/07 om 20.30 uur aan. De eigenaar vroeg ons of we daar elektriciteit wilden. We zeiden ja, maar deze elektriciteit waarvoor we betaalden werkte tot 3.00 uur. We vroegen om uitleg en alleen excuses. Maar daar bleef het niet bij. Vandaag om 12.19 uur moest ik opstaan omdat dezelfde manager de muziek op vol volume had staan. Is dit de manier om een plek te beheren waar gasten aankomen??? laat veel te zeggen

We zijn vandaag aangekomen, het was een geweldige ervaring en de manager Pamos was een uiterst aardig persoon! we hebben heel goed gegeten en een mooie dag gehad, we vonden het jammer dat we moesten gaan omdat we naar Patras moesten

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

we bleven een nacht, maar we renden weg, alles was zo arm! de douche met een vreselijk gordijn botste allemaal met de mortel en je moest de douche in je hand houden en zelfs de zeep kon hem nergens neerleggen. Ze plaatsten ons ook op een veld waar we een band op lieten zitten om eruit te komen. Vervolgens wilden ze contante betaling en ook een betalingsbewijs. "IK HOUD HEM STERK AF!!!!"

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

we hebben drie geweldige dagen gehad, de staanplaatsen waren zeer comfortabel, met uitzicht op zee, de ontvangst was perfect, het eten was ook goed in de restaurants, de prijzen waren binnen de norm. Het is de perfecte camping, zowel voor aankomst als vertrek uit Griekenland. Ik raad het aan.

Sitecode: 19430

Mooie camping, staanplaatsen voor alle soorten in de buurt van de zee en niet zo veel, prachtige badkamers en precies op een geografisch punt om de nabijheid van de locatie te leren kennen. Ik raad het ten zeerste aan

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een perfecte plek om METEORA te bezoeken. De vriendelijkheid van de manager is uniek, hij verwelkomde ons als familie en voor het diner was het alsof we thuis waren. Ik heb goed gegeten en weinig betaald. Ik raad het ten zeerste aan

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

zeer spartaanse en niet erg vriendelijke camping, de vrouw beheert het, de betaalde waarde is niet zoals vermeld in de app, we betaalden € 24 zonder elektriciteit NIETS AAN TE raden !!