@erikenmieke

Ja
2022

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Wat een leuke plek! Een gezellige binnenplaats waar je een drankje kan doen. Het sanitair helemaal zelf gebouwd. Erg leuk gedaan allemaal. Complimenten. Wij noemen dat kneuterig en ik hou daar van. Op de fiets langs de Lechrivier gefietst. Prachtig! We komen zeker nog een terug!

Wij stonden met heel veel plezier op jullie camperplaats. We hebben genoten van de reuring die we vanuit onze plaats (2) konden bekijken. Voor de honden was het heerlijk dat ze zo buiten de camperplaats konden wandelen. De gezellige gastvrouw stond ons bij met raad en daad en de man des huizes heeft het in zijn cafeetje goed voor elkaar. Wij komen zeker terug en zullen ook de B&B's van harte aan bevelen, want die zien er fantastisch uit! Groet Er

Voor de acsi korting waren we een week te vroeg. Dat maakt de camping prijzig. reserveerje minimaal 3 nachten, krijg je 5 euro per nacht korting. Dit mag voor ons de pret niet drukken. Er zijn hier in de omgeving maar weinig campings en deze vonden wij mooi, schoon, vriendelijk, ruim. Heerlijk aan het water en met een ebike veel fietsmogelijkheden..Wij komen zeker terug

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Beter dan dit wordt het niet! Hier een aantal kernwoorden: schoon- ruim- hartelijk - netjes- vriendelijk - knus! Wij komen ZEKER terug.

Adres was op de navigatie niet bekend, maar de coordinaten brachten ons ter plekke. Wij troffen een lotje uit de loterij: stroom en wateraansluiting ter plaatse. Eigen badkamer, ik zag zelfs een biertapje staan voor gebruik! Voor onze honden is een aparte uitlaatplaats. Prullenbakje voor je poepzakje enz. Aan alles is gedacht! Wij betaalden voor 1 nacht en 2 honden 33.= all inclusive. Meer dan waard.

reserveren verliep soepel en vriendelijk. Mooie plek gekregen op het gras. Let op bij aankomst: neem de ingang bij nr 38 en rij achterdoor naar weinhaus Kruppenbach. De riesling was heerlijk! wij komen zeker terug!😉

hele fijne camperplaatsen. Ook voor de grotere campers. Voldoende ruimte om je luifel uit te draaien en van het uitzicht te genieten. Sanitair is erg schoon. De jachthaven is een van de mooiste die ik ooit bezocht heb. Strandje voor iedereen toegankelijk. Ook je hond kan er zwemmen. Speeltuin ziet er leuk uit. Jammer dat je op dit gedeelte je afval niet kwijt kunt. Wij betaalden 25 euro per nacht all inclusive. Mooie omgeving!

Prachtig hier. Wij konden gebruik maken van de acsi kaart en betaalden 22 euro. We hadden hier alles wat we maar nodig hadden en ook heerlijk gezwommen in het zwembad en goed gegeten in het naast gelegen restaurant. Het meer is heerlijk en schoon. Ook de honden vonden het hier fijn. Er is een losloopgebied aan de rand vd camping. Wij komen zeker terug

Wij konden kiezen: cp zonder water en stroom ( verder prima rechte plek op grind met n stukje gras onder je luifel) of op de camping voor€ 29.30. Wij kozen voor de 2de optie. Nog nooit zo'n mooie lokatie gehad. Toiletgebouw lijkt op n hotel! prachtig! Plekken zijn super! waterkraantje aanwezig op de plek. je staat verhard/ waterpas. Restaurant een 10! Wij komen zeker terug!